Λάμπρος Κτεναβός: Ο Οσμάν από «Το Κόκκινο Ποτάμι» έγινε μπαμπάς
Μαζί με τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Ειρήνη Ψυχράμη απέκτησαν εδώ και λίγες ώρες τον γιο τους
Ο Λάμπρος Κτεναβός και η Ειρήνη Ψυχράμη που είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο, έγιναν χθες γονείς για πρώτη φορά. Η ηθοποιός αναγκάστηκε λόγω εγκυμοσύνης να αποχωρήσει από τη σειρά «Μην ψαρώνεις» όπου εμφανιζόταν. Η ίδια σε συνέτευξή της είχε αποκαλύψει: «Έκανα τεστ, βγήκε θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο τον Λάμπρο και του είπα ‘’Καλημέρα, είμαι έγκυος’’. Έμεινε άναυδος!».
Ο Λάμπρος Κτεναβός ανέβασε ήδη την πρώτη φωτογραφία του γιου τους στο instagram.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.