The Final Four: «Τρελάθηκαν» οι κριτές - «Είναι ό,τι πιο γ....ο έχουμε δει»

The Final Four: «Τρελάθηκαν» οι κριτές - «Είναι ό,τι πιο γ....ο έχουμε δει»

Παναγιώτης και Γιάννης μονομάχησαν και οι κριτές έμειναν... άφωνοι

fina_FOUR
«Μονομαχία γιγάντων» χαρακτήρισαν οι κριτές αυτό που συνέβη χθες στη σκηνή του «The Final Four», όταν Παναγιώτης και Γιάννης κλήθηκαν να αναμετρηθούν με σκοπό να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης ήταν αυτός ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε χθες στο παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει και τα τρία «ναι» από τους κριτές και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, στην οποία επέλεξε σαν αντίπαλο τον Γιάννη Λάφη.

Και αυτό που συνέβη πάνω στη σκηνή τους άφησε όλους άφωνους. Οι ερμηνείες και των δύο ήταν τόσο έντονες και έβγαζαν τόση ενέργεια πάνω στη σκηνή που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να επιλέξεις έναν από τους δύο.

«Είμαστε όλοι λαχανιασμένοι. Μας δώσατε τόση ένταση και οι δύο, τρελαίνομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουινέλης μετά το τέλος της μονομαχία των δύο διαγωνιζομένων και πρόσθεσε: «Είστε ό,τι πιο μαγικό και κορυφαίο σε επίπεδο ενέργειας έχω δει. Ήσασταν υπέροχοι, καταπληκτικοί».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τη σειρά του, σχολίασε εμφανώς ενθουσιασμένος αυτή την αναμέτρηση λέγοντας: «Ήταν ό,τι πιο εκρηκτικό και ό,τι πιο, συγχωρέστε μου την έκφραση, γαμ…το έχουμε δει στο Final Four».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

THE FINAL FOUR – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΪΚΙΔΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΦΗΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης