Γιάννης Σπανός: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του καλλιτεχνικού κόσμου

Γιάννης Σπανός: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του καλλιτεχνικού κόσμου

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στους φίλους και συνεργάτες του ο θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη

giannis-spanos_11
Τη θλίψη του για τον χαμό του Γιάννη Σπανού εξέφρασε μέσω Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης, με ένα λιτό και συγκινητικό του μήνυμα.

«Αντίο Μεγάλε μου, Τεράστιε, ταπεινέ μου Γιάννη, Σ’ ευχαριστώ για Όλα», έγραψε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Σπανό, ο Σταμάτης Κραουνάκης, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μια φωτογραφία των δύο, στην οποία τους βλέπουμε να αγκαλιάζονται θερμά.




Αντιο Μεγαλε μου ,Τεραστιε ,ταπεινε μου Γιαννη,Σ ευχαριστω για Ολα.❤️

Δημοσιεύτηκε από Stamatis Kraounakis στις Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019










Η Πέγκυ Ζήνα στο protothema.gr

peggy-zina-2015

«Έφυγε έτσι ήσυχα όπως έζησε. Από τις πιο ήσυχες δυνάμεις που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να 'πουλάει' τον εαυτό του, υπήρξε ένα πολύπλευρο ταλέντο και ένας τεράστιος άνθρωπος. Με κουλτούρα από τη Γαλλία και με βαθιά ριζωμένη την Ελλάδα μέσα του. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Τα τελευταία 10 χρόνια με είχε πάντα στην αγκαλιά του. Μαγικές στιγμές, μεγάλα παράσημα για μένα να παίζει στο πιάνο κι εγώ να τραγουδάω. Δεν είχε ποτέ μια κακή κουβέντα για κανένα. Ακόμη κι αν κάποιος του έλεγε όχι, έκρυβε το παράπονο μέσα του. Θα τον μνημονεύω πάντα στις προσευχές μου»




Κλείσιμο
Ο Μίμης Πλέσσας στο protothema.gr

2992838

«Ο Γιάννης είναι από τους ανθρώπους που δεν πεθαίνουν. Θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγεί. Θα  ακουλουθούμε πάντα τις οδηγίες του....».


Ο Γιώργος Νταλάρας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του, ραγίζοντας καρδιές με το μήνυμά του…

«Βαριά θλίψη, κενό. Σαν να μην έφταναν οι απώλειες αυτό τον καιρό. Ξέρω… Δε ζει μαζί μας, θα ζουν για πάντα τα μεγάλα τραγούδια του, η μουσική του. Παρηγοριά. Έφυγε ο Γιάννης Σπανός. Ένας σπουδαίος, ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, που το έργο του θα ζει για πάντα. Μας λείπει όμως κι ο άνθρωπος. Ο υπέροχος, ο χαριτωμένος, ο πάντα γελαστός, ο γενναιόδωρος Γιάννης. Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Ο θάνατος είναι νομοτέλεια, όμως αυτούς που αγάπησες, κακά τα ψέμματα, τους θες κοντά σου, όσο γίνεται πιο πολύ. Στο καλό αγαπημένε μου φίλε. Σ’ ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε την ανάρτησή του:




Η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα στο protothema.gr

loykila

«Με τον Μίμη λατρευόντουσαν. Είχε απεριόριστη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Ήταν σοκαριστικό μόλις το μάθαμε. Είχαμε σχεδόν οικογενειακή σχέση. Θα μας λείψει πάρα πολύ. Ήταν τεράστιο το έργο του και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η μεγάλη επιβράβευση, τα τραγούδια του θα αντέξουν για πάντα στο χρόνο».




Η Άννα Νταλάρα έγραψε στο Facebook
Καταγραφη_2

Καταγραφη_4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης