Ο Θάνος Πετρέλης τραγούδησε σε χλιδάτο γάμο εκατομμυρίων, στην Αρμενία

Η κάθοδος των νιόπαντρων με ειδική κατασκευή από τον ουρανό, ο παραμυθένιος στολισμός και το γαμήλιο γλέντι άφησαν άφωνους τους καλεσμένους

Ο Θάνος Πετρέλης, την Τετάρτη, βρέθηκε στην Αρμενία για να τραγουδήσει σε γάμο υπερπαραγωγή, που άγγιξε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Η νύφη από την Αρμενία -έχει ελληνικές ρίζες και είναι χρόνια θαυμάστρια του τραγουδιστή- παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, έναν Αρμένιο επιχειρηματία, και ο γάμος τους θα μείνει στην ιστορία για τη χλιδή του.


Το παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε στο πιο διάσημο κέντρο δεξιώσεων της πόλης το Dvin Music Hall. Η τεράστια γαμήλια τούρτα, τα σπαθιά με την οποία την έκοψαν, η κάθοδος των νιόπαντρων με ειδική κατασκευή από τον ουρανό, ο παραμυθένιος στολισμός και το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε άφησαν άφωνους τους καλεσμένους.


Επιθυμία της νύφης, που το ελληνικό αίμα κυλάει στις φλέβες της, ήταν να εμφανιστεί επί σκηνής ο Θάνος Πετρέλης, του οποίου είναι χρόνια θαυμάστρια. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται με επιτυχία σε μαγαζί της Αθήνας μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή, Πάνο Καλίδη και Tus, έκανε τη νύφη να χορεύει τσιφτετέλι, ενώ ο ίδιος εντυπωσιάστηκε από τη χλιδή του γάμου.


Δείτε βίντεο και εικόνες: 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr