Ιβάνκα Τραμπ: Η κόρη του πλανητάρχη έκλεισε 10 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου

Ιβάνκα Τραμπ: Η κόρη του πλανητάρχη έκλεισε 10 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου

Οι αναρτήσεις στο Instagram - «Σήμερα κλείνουμε 10 χρόνια γάμου με τον καλύτερό μου φίλο και σύντροφο. 3.652 ημέρες, τρία καταπληκτικά παιδιά, αμέτρητες περιπέτειες», γράφει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της

Ivanka_Trump
Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, με τον αγαπημένο της σύζυγο Τζάρεντ Κούσνερ. Το ζευγάρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vanity Fair, γιόρτασε την επέτειό του στο Camp David στο Μέριλαντ, σε στενό κύκλο.

H πρώτη κόρη των Ηνωμένων Πολιτειών θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της.

Στο μήνυμα που συνόδεψε τις φωτογραφίες γράφει: «Σήμερα κλείνουμε 10 χρόνια γάμου με τον καλύτερό μου φίλο και σύντροφο. 3.652 ημέρες, τρία καταπληκτικά παιδιά, αμέτρητες περιπέτειες, σκαμπανεβάσματα, γέλιο, αγάπη. Είσαι αληθινός, σεμνός, ευγενικός και γενναίος. Με εμπνέεις με την ηρεμία και την στωικότητά σου. Είσαι καταπληκτικός πατέρας... Με αγαπάς για αυτό που είμαι. Μπορώ να είμαι ευάλωτη μαζί σου αλλά ταυτόχρονα δυναμική και αποφαστιστική. Σ' αγαπώ και ονειρεύομαι να είμαστε για πάντα μαζί».

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Looking forward to celebrating 10 amazing years of marriage to my love tomorrow! ❤️‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις



Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού πριν από 10 χρόνια
Η Ιβάνκα Τραμ και ο Τζάρεντ Κούσνερ παντρεύτηκαν πριν από 10 χρόνια στο Trump National Golf Club στο Bedminster, NJ. Ανάμεσα στους 500 καλεσμένους ήταν η αρχισυντάκτρια της Vogue Αννα Γουίντουρ, η Νάταλι Πόρτμαν και η Μπάρμπαρα Γουόλτερς. Η Ιβάνκα Τραμπ φορούσε νυφικό Vera Wang, εμπνευσμένο από την Γκρέις Κέλι και κοσμήματα τα οποία είχε σχεδιάσει η ίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ζευγαριού σκουλαρικιών αξίας 130.000 δολαρίων.

Ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε πει ευχηθεί τότε στους νεόνυμφους λέγοντας «Να είστε ευτυχισμένοι και να απολαύσετε τη ζωή σας» συμπληρώνοντας ότι ήταν ένας υπέροχος γάμος. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Αραμπέλα, 8 ετών, τον Τζόζεφ, 6 έτων και τον Θίοντορ, 3.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης