Η Σοφία Καρβέλα δεν έχει χωρίσει

Η Σοφία Καρβέλα δεν έχει χωρίσει

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά

Sofia-Thanasis
Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά έβαλε η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες τραβηγμένες από τα παιδιά τους, γράφοντας με αφορμή το Halloween: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γίνεις φίλη με τους δαίμονές σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Most important thing, is to befriend your demons. 😉 pic by them kidz #ninikos #nesi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Karvela (@thesofiakarvela) στις




panourgias-sofia

Οι φήμες περί χωρισμού είχαν ξεκινήσει όταν η Σοφία Καρβέλα πέρασε το καλοκαίρι της στην Ελλάδα παρέα με τους γιους της Νινίκο και Νέστορα χωρίς τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά με τον οποίο μένουν μόνιμα στην Νέα Υόρκη. Αυτές οι διακοπές, ενίσχυσαν τη φημολογία περί χωρισμού και μάλιστα δημοσίευμα γνωστού περιοδικού ήθελε την νεαρή σχεδιάστρια να είναι έγκυος από άλλον σύντροφο

Κλείσιμο
Τότε είχε πει:«Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση, αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχθεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους. Με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης