Κατερίνα Καινούργιου: Ο σύντροφος της δεν θέλει να εκτίθεται στις κάμερες

Κατερίνα Καινούργιου: Ο σύντροφος της δεν θέλει να εκτίθεται στις κάμερες

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό της κοινό ότι δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει παντού με τη σχέση της

Katerina_Kainourgiou1
Για τις σχέσεις των ζευγαριών αλλά και τη δική τη μίλησε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της ηθοποιού Κατερίνας Κομματά και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά οι οποίοι θέλουν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαμαράς και η Καινούργιου στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

«Τον ξέρω και τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα, είναι πολύ διακριτικά παιδιά και τα δύο. Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό, θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι πως ο σύντροφός μου δεν θέλει. Και δεν έχει να κάνει με το ότι είμαστε λίγο καιρό μαζί. Είναι από διαφορετικό χώρο και δεν θέλει να υπάρχει σε περιοδικά, σε τηλεοπτικές εκπομπές, για τη δουλειά του», είπε η παρουσιάστρια.
Και συμπλήρωσε: «Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που μπήκαν στο θέατρο ξεχωριστά. Δεν είναι ανάγκη να πας παντού με τον σύντροφό σου. Και κάτι ακόμα, μπορεί να μη θες να κλέψεις την παράσταση από τον σύντροφό σου, επειδή ήταν και πρεμιέρα. Και αυτά τα παιδιά μπορεί να σκέφτηκαν ότι επειδή δεν εμφανιζόμαστε συχνά, θα πέσουν όλοι πάνω μας. Γι’ αυτό μπήκαν διακριτικά».

Καινούργιου: Τα σχόλια για την Κομμάτα και τον Σαμαρά και η αναφορά στον σύντροφο της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης