Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Έκαναν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογράφηση

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Έκαναν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογράφηση

Η ανάρτηση στο Instagram με τη μικρή τους πριγκίπισσα

Xatzidou-Pavlou
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εδώ και δύο μήνες βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και ολοκλήρωση καθώς υποδέχτηκαν την κόρη τους. Το ζευγάρι μαζί με το μωρό τους έκανε την πρώτη του οικογενειακή φωτογράφιση.

Η τραγουδίστρια κρατά στα χέρια της τη μικρή τους, που θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα, και ο Ετεοκλής Παύλου τυλίγει και τις δυο σε μια τρυφερή αγκαλιά. Και οι δυο ωστόσο δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από την πριγκίπισσά τους και η ευτυχία τους αποτυπώνεται στο φωτογραφικό φακό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📸GIVEAWAY 📸 Μια φωτογραφία 1000 λέξεις λένε...👨‍👩‍👧 Κάναμε την πρώτη μας φωτογράφηση οικογενειακώς κ εμπιστευτήκαμε το stardust studio photography κ τους @alex_tsitouridis κ @adrianafountzoula 📸 Κ επειδή το αποτέλεσμα είναι φανταστικό θελουμε να έχετε κ εσείς την ευκαιρία να κάνετε μια τέτοια φωτογράφηση! Ακολουθήστε λοιπόν τα εξης βήματα κ κερδίστε μια lifestyle φωτογράφηση ατομική η ζευγαριού! 1️⃣Follow @alex_tsitouridis και @adrianafountzoula 2️⃣Mention όσες φίλες κ@οσους φίλους θέλεις! Ο διαγωνισμός λήγει Δευτέρα 28/10 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω instastory! 🆘ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΥΡΗ🆘🤷🏽‍♀️ Μπορείτε να αφήσετε όσα σχόλια θέλετε αρκεί να ταγκαρετε κάθε φορά διαφορετικούς λογαριασμούς! Καλή επιτυχία❤️ [ www.ilovestardust.gr ] #family #happiness #giveaway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης