H Έρρικα Μπρόγιερ δέχεται αρνητικά σχόλια για την επιστροφή της στο θέατρο

H Έρρικα Μπρόγιερ δέχεται αρνητικά σχόλια για την επιστροφή της στο θέατρο

Η ηθοποιός μετά από 20 χρόνια ανέβηκε ξανά στο σανίδι

Errika_Brogier
Έρρικα Μπρόγερ στα 77 της χρόνια και μετά από 20 χρόνια αποχής από το θέατρο επέστρεψε με την παράσταση «Παριζιάνα». Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στο ρόλο της αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται επειδή μετά από τόσα χρόνια αποχής ξαναεμφανίστηκε στο θεατρικό σανίδι.

Μετά από πολυετή αποχή από τις θεατρικές σκηνές, αποφασίσατε να ανεβείτε ξανά στο σανίδι και μάλιστα με το έργο “Η Παριζιάνα”, στο οποίο είχατε παίξει κι εσείς τότε, πλάι στην αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου.
Έχω να εμφανιστώ στο θέατρο 20 χρόνια και όντως ήταν έκπληξη.

Ποιο ρόλο θα υποδυθείτε τώρα;
Θα κάνω το ρόλο του εφοπλιστή, που έπαιζε ο Γιώργος Γαβριηλίδης, θα κάνω την εφοπλίστρια. Δεν θα χορέψω και δεν θα τραγουδήσω, ούτε τότε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη το έκανα, που υποδυόμουν την Έλεν, την αδερφή της Πελαγίας, που την έκανε η Ρένα Βλαχοπούλου. Ο “έρωτας” στο έργο ήταν ανάμεσα σε μένα και τον Κώστα Καρρά.

Από τη στιγμή που μπορείτε και το υποστηρίζετε, υπάρχει το ενδεχόμενο να απαντήσετε θετικά σε προτάσεις που ενδεχομένως να σας κάνουν;
Αυτό θα εξαρτηθεί από την παράσταση, την επιτυχία της, αλλά και τη δική μου. Ο κόσμος όταν πληρώνει θέλει να δει κάτι καλό.

Εσείς δεν περνάτε πλέον “εξετάσεις” από τον κόσμο.
Μετά από 20 χρόνια, ο κόσμος μπορεί να πει “Τι το ήθελε η Μπρόγιερ και ξαναβγήκε;”.

Το φοβάστε αυτό;
Δεν το φοβάμαι γιατί ο ρόλος είναι τέτοιος. Δεν θα βγω να κάνω μια νέα γυναίκα, αλλά ήδη υπάρχουν κάποια σχόλια, πολύ άσχημα, τα οποία μου τα λένε. Ένα από αυτά τα ανόητα σχόλια ήταν: «Δεν ντρέπεται; Επιτρέπεται 77 χρονών γυναίκα να βγει να κάνει την Έλεν;». Νομίζουν ότι κάνω την πιτσιρίκα που έκανα τότε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης