GNTM2: Στο «λάκκο με τα φίδια» τα μοντέλα - Ποια «φαγώθηκε»

GNTM2: Στο «λάκκο με τα φίδια» τα μοντέλα - Ποια «φαγώθηκε»

Πολλά από τα κορίτσια δεν άντεξαν την επαφή με το φίδι για τις ανάγκες του φωτογραφικού φακού - Καυγάδες, παρατηρήσεις και σχόλια μετά τη φωτογραφίση που οδήγησε σε αποχώρηση

snakes_ar
Εντυπωσιακή η βραδιά της Δευτέρας στο GNTM2. Ως τηλεθεάτριες ανακαλύψαμε ότι ζουν ανάμεσά μας κορίτσια με ποσοστό λίπους 16%. Και στη συνέχεια το επίπεδο ανέβηκε στο ύψος όταν η διατροφολόγος μας διαβεβαίωσε πως πρέπει να «φτάσουμε σε πιο υγιή(!) νούμερο».

Ακολούθησε το καλύτερο: ανακοίνωση για φωτογράφιση με δοκιμασία αποχώρησης… Στην οποία οι wannabe μοντέλες θα έπρεπε να φωτογραφηθούν κρατώντας -και όχι φορώντας- φίδι. Οικολογικό το μήνυμα, «φοράμε ψεύτικο φίδι και παίζουμε με το αληθινό», έντονες οι αντιδράσεις με πρώτη πρώτη την Σουζάνα να ξεσπά σε λυγμούς από φόβο.

GNTM 2 | Δοκιμασία «Βeauty καμπάνια με κοινωνικό χαρακτήρα»


Και κάπου εκεί η παραγωγή έτριψε τα χέρια της καθώς ο στόχος της τηλεοπτικής αναστάτωσης έφτασε λίγο νωρίτερα απ’ όσο προσδοκούσαν. Ο Διαμαντής και η φαμίλια του ήρθαν στο πλατό μαζί με τα μοντέλα την ώρα που η Βίκη Καγιά διαβεβαίωνε πως το φίδι δεν δαγκώνει, δεν τσιμπάει, δεν απειλεί. Στο ενδιάμεσο η Ελευθερία έτρωγε μπούλινγκ όπως συμβαίνει εδώ και μέρες.

Ένα φίδι λίγο πιο ζωηρό είδε φως και μπήκε στο παντελόνι μιας υποψήφιας, ένα άλλο απείλησε το χέρι της Μαρίας που για λόγους υγείας δεν έπρεπε, οπότε και απομακρύνθηκε.

Κλείσιμο
GNTM 2 | Δείτε πως αντέδρασαν οι διαγωνιζόμενες όταν είδαν την 1η τους επαγγελματική φωτογραφία


Η Σουζάνα θύμιζε μοντέλο που κρατούσε το τέρας του Λοχ Νες κι όχι άκακο φιδάκι. Το κράτησε και σιγά - σιγά κατάφερε να το ακουμπήσει στο σώμα της κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλα τα μοντέλα. Λίγο λιγότερο φοβήθηκε η Ολγα η, οποία προσπάθησε και τα κατάφερε.

GNTM 2 | Η άρνηση της Σουζάνα να συμμετέχει στη δοκιμασία.


Η διαδικασία ολοκληρώνεται βαρετά για να ακολουθήσει συζήτηση για το παρεάκι των «F F», της νέας κλίκας δηλαδή.

Η αξιολόγηση δεν είχε εκπλήξεις. Ακουσαν κάποιες τα σχολιανά τους, άλλες εγκώμια και η Ελευθερία και τα δύο. Ο Σκουλός την έριξε στα Τάρταρα, οι υπόλοιποι την ανέβασαν στις κορυφές. Η χειρότερη εικόνα και κριτική ακούστηκε για την Αργυρώ, η οποία σοκαρίστηκε από τα αρνητικά σχόλια και την έντασή τους.

Ακολούθησε αυτή της Αννας με την Βίκη Καγιά να βγαίνει από τα ρούχα της. «Πόζαρες πολύ παλιά, πολύ έντονα, πολύ λάθος και σου είπαμε ησύχασε για να δούμε κάτι καλό. Αφού δεν το έκανες σωστά, να σε σώσουμε προσπαθούσαμε. Επίσης είδαμε και την Ασημίνα και την Εμμανουέλα να κάνουν κάτι πολύ απλό και κάτι φανταστικό. Το δικό σου δεν είναι φανταστικό γιατί δεν ακούς, Άννα μου. Παρεξηγείσαι, αντιδράς, δεν συνεργάζεσαι. Αυτό μπορεί να ναι καλό όταν είσαι σούπερ μοντέλο και τα κάνεις όλα τέλεια». Τα ίδια είπαν και οι υπόλοιποι, τα ίδια προσπάθησαν να πουν και οι φίλες της. Η μία μυξόκλαιγε, η άλλη μονολογούσε πως ένιωθε ηλίθια γιατί δε καταλάβαινε, «ό,τι του φανεί» γινόταν στο πλατό.

GNTM 2 | Η επιθετική συμπεριφορά της Άννας στη Βίκυ Καγιά


Νίνα και Σπυρούλα ήταν οι νικήτριες της δοκιμασίας και πλεονέκτημα για την επόμενη πήρε η Νίνα. Ακολούθησαν η Χαρά, η Αννα Μαρία, η Κωνσταντίνα, η Ασημίνα, η Εμμανουέλα, η Μαρτίνα -η οποία μας κούρασε με την συμπεριφορά της-, η Μαρία, η Σίλια, η Ελευθερία, η Λυδία, η Κέιτι, η Ολγα, η Μαρίνα, η Κάτια, η Ιωάννα, η Αννα.

GNTM 2 | Η παίκτρια με την καλύτερη φωτογραφία!


Γκλόρια, Αργυρώ και Σουζάνα έμειναν στο τέλος προκειμένου να επιλεγεί αυτή οποία θα αποχωρήσει. Η Σουζάνα τα κατάφερε και η Γκλόρια, ω! τι έκπληξη, έκλαψε. Από το GNTM αποχώρησε τελικά η Αργυρώ…

Μέχρι να σβήσουμε την τηλεόραση, η Μαρτίνα έκλαιγε. Τον λόγο δεν τον καταλάβαμε.

GNTM 2 | Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης