Σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει σχετικά: «Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying τις τελευταίες 3-4 μέρες. Ανελέητο. Δηλαδή δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Έρχονται και μου λένε, σε μένα τώρα που είμαι χοντρός, να τους δώσω άδεια να πάνε στην παραλία. Είναι λίγο ντροπή όλο αυτό που έχει γίνει κι έχω στενοχωρηθεί κιόλας, γιατί υπήρξαν και διάφορα sites που έγραψαν ότι είμαι φασίστας, ρατσιστής κλπ. Είχα πολλά μηνύματα: "Πώς μεγαλώνεις παιδιά εσύ;" και τέτοια».
Μάλιστα αποκάλυψε: «Πήγα να κάνω και αγωγή. Το συζήτησα με τους δικηγόρους μου, την ετοίμαζα την αγωγή και θα την κέρδιζα κιόλας. Αλλά μετά λέω: "Δεν είμαι ίδιος με αυτούς και δεν το κάνω". Ανέβασα τα κείμενά μου (σ.σ. στο προσωπικό του blog) και είπα δείτε τι είχα πει και χθες έλαβα μηνύματα: "Συγγνώμη, κύριε Λιάγκα, δεν είχαμε καταλάβει"».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.