The Final Four: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που «έκλεψε» καρέκλα και κάθισε στους φιναλίστ

The Final Four: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που «έκλεψε» καρέκλα και κάθισε στους φιναλίστ

Δείτε τα βίντεο από τις εμφανίσεις - Ο Γιάννης Λάφης εντυπωσίασε κριτές και κοινό και εκτόπισε έναν από τους τέσσερις φιναλίστ

Zoyka_-Lafis-_Makripoulia
Την πρώτη ανατροπή την κρατούσαν για το φινάλε στην πρεμιέρα του «Final Four». Ο 23χρονος Γιάννης Λάφης είναι τραγουδιστής, χορευτής με συμμετοχές στο θέατρο, αλλά και στη Eurovision καθώς είχε κάνει back vocals στη Γιάννα Τερζή.

Ο 23χρονος με την ερμηνεία του κατάφερε να «σηκώσει» από την καρέκλα έναν από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο Γιάννης Λάφης ερμήνευσε το τραγούδι Never Enough, εντυπωσίασε τους κριτές, τόσο με την ερμηνεία όσο και με τη σκηνική του παρουσία, και αποφάσισαν να τον στείλουν για μονομαχία.



Κλείσιμο
Ο 23χρονος επέλεξε να μονομαχήσει με τη Μαρία Ζούκα. Όπως δήλωσε, θέλει να δει «τα αντίθετα να μάχονται». Έτσι, λοιπόν, η Μαρία επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι «Έντεκα παρά», ενώ ο Γιάννης Λάφης είπε το Attention. Το κοινό ψήφισε και έγινε το πρώτο «κλέψιμο» καρέκλας ήταν γεγονός. Ο Γιάννης πήρε το 63% των ψήφων, έναντι του 38% που κέρδισε η Μαρία κι έτσι βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης