Δημήτρης Αργυρόπουλος: 10 χρόνια καθαρός από αλκοόλ και ουσίες

Δημήτρης Αργυρόπουλος: 10 χρόνια καθαρός από αλκοόλ και ουσίες

Τα δικά του γενέθλια γιορτάζει ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου

Argiropoulos_Dimitris
Τον Δημήτρη Αργυρόπουλο τον γνωρίσαμε από την παρουσία του στο «My style rocks». Ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου και πατέρας των δυο γιων της έχει πει πολλές φορές για την εξάρτηση που είχε παλιά με το αλκοόλ και τις ουσίες. Πριν δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική για αποτοξίνωση και από τότε είναι καθαρός. Μάλιστα πέρσι είχε μιλήσει σε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και είχε αποκαλύψει ότι εδώ και 9 χρόνια δεν πίνει και δεν είναι χρήστης ουσιών.

«Είναι ασθένεια αυτό, είναι πολλές οι οικογένειες που το κρύβουν. Πρέπει να βγεις και να μιλήσεις» είχε πει τότε… «Στα 80’ς αυτά ήταν σημεία των καιρών. Είναι μια κατάσταση που είναι ασθένεια και όλα είναι στο μυαλό. Κάποια στιγμή έφτασα να μην μου αρέσει ο εαυτός μου. Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Ένιωθα φυλακισμένος, έπρεπε να πιω για να είμαι λειτουργικός».

Ooh la la! | Δημήτρης Αργυρόπουλος | 06/10/2018

Σήμερα ο Δημήτρης γιορτάζει 10 χρόνια «καθαρός» και νηφάλιος και το «φωνάζει» στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όλους: «Sober is the new black! Celebrating 10 years ✌️#nevergiveup #grateful #arizona #wickenburg #onestepatatime #happy #10yearssober #whataride #lifeinlifesterms #onlylove #thirdoctober #angel #sobrietyrocks #loveyourself».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης