Joker: Hoax το βίντεο με τον Φίνιξ να «τα χώνει» σε μέλος του συνεργείου, λέει εκπρόσωπός του!

Joker: Hoax το βίντεο με τον Φίνιξ να «τα χώνει» σε μέλος του συνεργείου, λέει εκπρόσωπός του!

Το κλιπ από την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ξεγέλασε πολύ κόσμο και αποδεικνύει περίτρανα πόσο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ο Φίνιξ

jokera
Hoax φαίνεται πως είναι τελικά το βίντεο που έγινε viral τα τελευταία 24ωρα και δείχνει τον Χοακίν Φίνιξ, μεταμφιεσμένο σε Joker, να «τα χώνει» σε μέλος του συνεργείου γυρισμάτων της ομώνυμης ταινίας, που κάνει σήμερα πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες.

Κατά την πρόσφατη εμφάνιση του 44χρονου ηθοποιού στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ το βράδυ της Τρίτης, ο παρουσιαστής πρόβαλε - αιφνιδιάζοντας φαινομενικά τον καλεσμένο του - ένα κλιπ «behind the scenes» που ισχυρίστηκε ότι του έστειλε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς. Σε αυτό το κλιπ, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίζεται να «ξεσπά» σε μέλος του συνεργείου γυρισμάτων, ονόματι Λάρι, λέγοντάς του μεταξύ άλλων «να βγάλει τον σκασμό» και κατηγορώντας τον ότι τον αποκαλεί «Cher» πίσω από την πλάτη του, υπονοώντας ότι το παίζει... ντίβα.

Μετά την προβολή του βίντεο, που ήταν διάσπαρτο με βρισιές, ο Χοακίν Φοίνιξ έδειχνε βαθιά αμήχανος και ντροπιασμένος, και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο και τον Λάρι, για την απρεπή συμπεριφορά του.

Joaquin Phoenix on Playing Joker + Exclusive Outtake


Μετά την προβολή της εκπομπής, τόσο στα social media όσο και στα διεθνή ΜΜΕ επικράτησε μια σύγχυση, αφού πολλοί πίστεψαν ότι το βίντεο ήταν αυθεντικό, και ότι ο Κίμελ επέλεξε να... ξεμπροστιάσει τον καλεσμένο του με τον χειρότερο τρόπο. Από την άλλη μεριά, υπήρχαν και εκείνοι που, γνωρίζοντας το ύφος της εκπομπής του Κίμελ, την επαγγελματική δεοντολογία του αλλά και την υποκριτική δεινότητα του Φίνιξ, ήταν σίγουροι 100% ότι επρόκειτο για χιουμοριστικό hoax, που απλά παραήταν... πειστικό λόγω του ταλέντου του Joker.


Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Φίνιξ επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly ότι το βιντεάκι γυρίστηκε ως αστείο, και ότι η αμήχανη αντίδραση του 44χρονου ηθοποιού ήταν επίσης σκηνοθετημένη. Αυτό εξάλλου είναι και το λογικό, αφού ποιος σκηνοθέτης θα επέλεγε να εκθέσει έτσι έναν πρωταγωνιστή του και ποιος τηλεπαρουσιαστής θα φερόταν τόσο... ύπουλα σε έναν καλεσμένο του; 

Κλείσιμο


Όσο για το ίδιο το κλιπ, αυτό που κάνει ίσως την «πλάστιγγα» να γέρνει υπέρ του hoax είναι η αναφορά του Φίνιξ στη Cher: «Ξέρω ότι εσύ ξεκίνησες τη @@@ υπόθεση με την Cher, Λάρι. Με κοροϊδεύεις ότι και καλά είμαι μια @@@ ντίβα. Δεν είναι καν προσβολή. Σοβαρά τώρα, Cher; Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, fashion ion... πώς @@@ είναι αυτό προσβολή;» αναφέρει ο... Τζόκερ στο τέλος του κλιπ, πριν... αποχωρήσει έξαλλος.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στο Twitter μετά την προβολή του βίντεο




joker
melt-down
phoenix-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης