Ο Χρήστος Φερεντίνος φέρνει τα «Πάνω Κάτω» και το Σαββατόβραδο
Ποιοι θα είναι οι διάσημοι αντίπαλοι παίκτες στη βραδινή πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού
Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, δίνει ραντεβού και τα βράδια του Σαββάτου.
Το «Πάνω Κάτω και το βράδυ» ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 21:00 και υποδέχεται τον Αχιλλέα και τον Μάρκο της καθημερινής κωμικής σειράς «Έλα στη θέση μου».
Ο Αποστόλης Τότσικας και ο Μαρίνος Κόνσολος παίρνουν θέση στο πλατό και παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό διεκδικώντας μέχρι και 10.000 ευρώ και επιπλέον 5.000 ευρώ για κάποιον συμπαίκτη τους από την κερκίδα τους.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας