Τηλεθέαση: Νίκησε το GNTM, άντεξαν οι Μέλισσες

Πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, ανατροπές και εκπλήξεις έκρυβε το τηλεοπτικό μενού της Δευτέρας

Από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι και σήμερα ο ανταγωνισμός στην τηλεθέαση των καναλιών είναι μεγάλος αλλά χθες Δευτέρα χτύπησε «κόκκινο». Ειδικά στο prime time η μάχη που δόθηκε επέφυλασσε απίστευτες εκπλήξεις σε επίπεδο αριθμών. Νικητής στο δυναμικό κοινό ήταν το «Greece's Next Top Model» με ποσοστό 29%, όμως οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 κατάφεραν να μείνουν πολύ ψηλά και πέτυχαν ένα 22%.

Συντριβή για το prime time του ΣΚΑΪ με τις «8 Λέξεις» και το «Λόγω Τιμής» να βρίσκονται στο 11%. Στον Alpha η πρεμιέρα της σειράς «Σπίτι Είναι» σημείωσε 16,4% την ίδια ώρα που το «Αν Ημουν Πλούσιος» στον ΑΝΤ1 περιοριζόταν στο 13,7%.

Στη μονομαχία «Φριτέζας» και «Έρωτας Μετά» νικήτρια ήταν η «Φριτέζα» με 15,7 έναντι 13,1 της σειράς του Alpha.

Στην πρωινή ζώνη νικητής με μεγάλη διαφορά ήταν η «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR με 22,4%, δεύτερο το «Πρω1νό» στον ΑΝΤ1 με 15,6% και ακολούθησε το «Happy Day» στον Alpha με 15%, οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ με 14,7% και το «Ευτυχείτε» στο Open με 13,1%.

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha δεν πέτυχε τα αναμενόμενα καθώς περιορίστηκε στο 15,4% την ώρα που οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» σκαρφάλωναν στο 17% και ο Γιώργος Λιάγκας με το «Μεσημέρι» υποχωρούσε στο 13,3.

Στη μεσημεριανή ζώνη τέλος νικητής ήταν το «Shopping Star» με 23,6% και ακολούθησε ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό Μεσημεράκι» που πέτυχε 21,2%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr