Έλεν Μίρεν: 'Ολοι είμαστε κάπου στη μέση σε μια θαυμάσια ανάμειξη του αρσενικού και του θηλυκού

Έλεν Μίρεν: 'Ολοι είμαστε κάπου στη μέση σε μια θαυμάσια ανάμειξη του αρσενικού και του θηλυκού

Η 74χρονη Μίρεν υποστήριξε ότι οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί έχουν αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά προσθέτοντας για τον εαυτό της ότι «έχει μια ισχυρή ανδρική πλευρά»

miren-n1
Τη διαφωνία της με τη διττή σεξουαλικότητα εξέφρασε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Έλεν Μίρεν.

«Κατέληξα στο συμπέρασμα πριν από πολύ καιρό ότι υπάρχει μαύρο και υπάρχει και άσπρο, και όλοι είμαστε κάπου στη μέση σε μια θαυμάσια ανάμειξη του αρσενικού και του θηλυκού» δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός στους Radio Times.

«Δεν υπάρχει διττή σεξουαλικότητα όταν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Δεν το πιστεύω καθόλου» πρόσθεσε.

Η 74χρονη Μίρεν υποστήριξε ότι οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί έχουν αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά προσθέτοντας για τον εαυτό της ότι «έχει μια ισχυρή ανδρική πλευρά».

«Πιστεύω ότι είμαι αρκετά τυχερή να είμαι στο κόσμο της ηθοποιίας γιατί πιστεύω ότι αρκετοί ηθοποιοί έχουν ανδρικά και θηλυκά χαρακτηριστικά μέσα τους. Πολλοί άνδρες ηθοποιοί είναι στην πραγματικότητα πολύ θηλυπρεπείς. Μεγάλοι καρδιοκατακτητές είχαν ισχυρή θηλυκή πλευρά μέσα τους. Αρκετές ισχυρές γυναίκες ηθοποιοί έχουν μια πολύ ισχυρή αρσενική πλευρά μέσα τους» πρόσθεσε η Μίρεν.

Η ίδια είπε ότι δεν αντιμετωπίζει τους άνδρες ως άνδρες και τις γυναίκες ως γυναίκες συμπληρώνοντας ότι για τα δικά της μέτρα οι τρανς γυναίκες «είναι γυναίκες».

Κλείσιμο
Εξέφρασε, τέλος, την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι «νεαρές γυναίκες επιτέλους παίρνουν στα χέρια τους τις μοίρες τους» όσον αφορά την ηθοποιία και τη συγγραφή μετά από χρόνια που τους έλεγαν ότι δεν ήταν αρκετά αστείες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης