Ο «Λουκ Σκαϊγουόκερ» επιτέθηκε στην Ιβάνκα Τραμπ στο Τwitter και δίχασε τους χρήστες

Ο «Λουκ Σκαϊγουόκερ» επιτέθηκε στην Ιβάνκα Τραμπ στο Τwitter και δίχασε τους χρήστες

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία της κόρης του Αμερικανού προέδρου και τη λεζάντα που ενόχλησε τον Μαρκ Χάμιλ

hamill
Απατεώνες χαρακτήρισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο «Λουκ Σκαϊγουόκερ» του Star Wars, την οικογένεια της Ιβάνκα Τραμπ σε σχόλιό του στο Twitter, με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Αμερικανού προέδρου με το σύζυγό της και τον γιο τους, ντυμένο Stormtrooper.

O 68χρονος Μαρκ Χάμιλ φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από τη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία η Ιβάνκα, όπου γινόταν αναφορά στη διαβόητη «Δύναμη» του πετυχημένου franchise ταινιών. «Η Δύναμη είναι ισχυρή στην οικογένειά μου», έγραψε η Ιβάνκα πάνω από τη φωτογραφία, που έδειχνε την ίδια και τον Τζάρεντ Κούσνερ να ποζάρουν χαμογελαστοί με τα παιδιά τους, ένα εκ των οποιων είναι μεταμφιεσμένο σε στρατιώτη της Αυτοκρατορίας.

Υπενθυμίζεται ότι, στις διάσημες ταινίες, η εν λόγω Δύναμη (Force) είναι ένα πανίσχυρο ενεργειακό πεδίο που είναι υπεύθυνο για την αρμονία και ισορροπία στο Σύμπαν και έχει φωτεινή αλλά και... σκοτεινή πλευρά.




Ο Χάμιλ έσπευσε να ενημερώσει την Ιβάνκα Τραμπ στο Twitter ότι μάλλον... μπερδεύτηκε και έγραψε εκ παραδρομής «force» (δύναμη) αντί για «fraud» (απάτη). «Έγραψες λάθος το "απάτη"», ανέφερε η ανάρτησή του, που περιλάμβανε το... εύγλωττο hashtag #GoForceYourself.


Κλείσιμο


Η «μπηχτή» του Χάμιλ προκάλεσε μικτές αντιδράσεις από τους χρήστες. Κάποιοι εξοργίστηκαν με τον ηθοποιό, πιστεύοντας ότι ήταν «φάουλ» να κάνει το συγκεκριμένο σχόλιο για φωτογραφία όπου ένα παιδάκι πόζαρε περήφανο με τη στολή του.

«Επιτίθεσαι σε ένα παιδί, μπράβο σου» έγραψε σαρκαστικά ένας από τους χρήστες. «Δεν είσαι εντάξει, Μαρκ. Απλά προσπαθεί να περάσει μια όμορφη Κυριακή με την οικογένειά της», αναφέρει μια άλλη ανάρτηση.



Υπήρξαν βέβαια και πολλοί που «στήριξαν» τον Χάμιλ. «Τι γίνεται όμως με τα παιδιά που δεν μπορούν να περάσουν μια όμορφη Κυριακή εξαιτίας αυτής της οκογένειας;», έγραψε ένας χρήστης.

«Δεν ανέφερε τον Stormtrooper. Είπε απλά ότι η οκογένειά της είναι μια απάτη, κάτι που ισχύει. Ο Ντον, ο Έρικ και ο Τραμπ είναι όλοι απατεώνες», πρόσθεσε μια άλλη ανάρτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης