Σταμάτης Μαλέλης: «Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στην ελληνική TV θα ήθελα να το παρουσιάσει η....»

Τι πιστεύει για τη Ρούλα Κορομηλά, τον Γιώργο Λιάγκα, την Ελεονώρα Μελέτη, την Έλλη Σταη, τη Σία Κοσιώνη, τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Ευαγγελάτο

malelis
Η μεγάλη εμπειρία του στην τηλέοραση είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Σταμάτης Μαλέλης, σε σημερινή συνέντευξή του στην Ελένη Τσολάκη, για την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, αξιολόγησε τους Έλληνες παρουσιαστές.

Σχολιάζοντας τον Γιώργο Λιάγκα, είπε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι τον Γιώργο δεν τον ξέρουν οι περισσότεροι. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα, πολύ διαβασμένος, με ποιότητα. Είναι επάγγελμα αυτό που κάνει και το κάνει πολύ καλά».

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Μια μεγάλη απώλεια την οποία δυστυχώς δεν μπορούμε να τη συμππληρώσουμε είναι ο Θέμος Αναστασιάδης. Υπήρξε προσωπικός και επιστήθιος φίλος μου. Ο Θέμος είναι αναντικατάστατος. Όπως πιστευω αναντικατάστατη στα σόου είναι η Ρούλα Κορομηλά. Δεν υπάρχει τέτοιο λαμπερό πρόσωπο σήμερα για να κάνει ένα τόσο δυνατό σόου».

Καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια θεωρεί αντικειμενικά ότι από τις εν ενεργεία αυτή τη στιγμή είναι η Σία Κοσιώνη, ενώ στους άνδρες ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Καλύτερη στην ψυχαγωγία θεωρεί την Ελεονώρα Μελέτη: «Έχει αυτό το αυθεντικό, το ζεστό, το γλυκό. Είναι κανονικός άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ό,τι άποψη και να έχω, μπορώ να πω ότι μετά από τόσα χρόνια δεν είναι καλή η Μενεγάκη;».

Όσο για το ποιον θα επέλεγε να παρουσιάσει το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση, απάντησε την Έλλη Στάη, «γιατί είναι κορυφή σε όλη τη διάρκειά της».

Σταμάτης Μαλέλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης