Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα δεν πρόκειται να βγει στον ΣΚΑΪ. Τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες
Σταμάτησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΊ «Room service, πλιζ» του Αλέξανδρου Ρήγα. Η πρεμιέρα της σειράς ήταν προγραμματισμένη για απόψε στις 23.00.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προβλήματα με την παραγωγή ήταν πολύ σοβαρά και σε συνδυασμό με το πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του ο Αλέξανδρος Ρήγας, αποφασίστηκε να μη συνεχιστούν προς το παρόν τα γυρίσματα.
Πρόκειται για μία πολυπρόσωπη διασκεδαστική κωμωδία, με πολλούς γκεστ σταρ, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel».
Η σειρά δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του καναλιού για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε κάτι περίπλοκο. Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει.
Στα Bread Factory, όλα τα προϊόντα παράγονται με την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνογνωσίας στον τομέα των τροφίμων, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από κορυφαίες προμηθεύτριες εταιρείες.