Βίντεο: Η αλλόκοτη πασαρέλα αυτού του μοντέλου έκανε ακόμα την Άννα Γουίντουρ να χαμογελάσει!

Βίντεο: Η αλλόκοτη πασαρέλα αυτού του μοντέλου έκανε ακόμα την Άννα Γουίντουρ να χαμογελάσει!

«Μοιάζει με μωρό καμηλοπάρδαλη που φεύγει από το κλαμπ», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter για τον 20χρονο Leon Dame

model
Η πρωτότυπη και παράξενα... καθηλωτική πασαρέλα ενός νεαρού μοντέλου από τη Γερμανία σε πρόσφατη επίδειξη μόδας του οίκου Maison Margiela έγινε viral στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τους πάντες να συζητούν σήμερα για τον 20χρονο Leon Dame.

Ο νεαρός Γερμανός είχε την τιμή να κλείσει με την πασαρέλα του την επίδειξη του οίκου για την Άνοιξη 2020 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ένα event που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Φορώντας ένα λευκό σορτσάκι, ένα δερμάτινο μπουφάν και ψηλοτάκουνες μπότες, ο Leon ξεχύθηκε στην πασαρέλα με τόση αυτοπεποίθηση και ενέργεια, που... αιφνιδίασε το κοινό.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση της Άννα Γουίντουρ, της «σιδηράς κυρίας» της Vogue, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα πλατύ χαμόγελο βλέποντας το αλλόκοτο περπάτημα του 20χρονου.

Video: Leon Dame's walk at Maison's Spring show impresses Anna Wintour


Σύμφωνα με την Daily Mail, o Leon από το Βερολίνο είναι, εκτός από μοντέλο, φοιτητής και σαξοφωνίστας. Η δουλειά του στον χώρο της μόδας άρχισε να γίνεται γνωστή τα τελευταία χρόνια, και ειδικότερα από το 2016, όταν οι New York Times τον συμπεριέλαβαν στους οχτώ πιο πολλά υποσχόμενους άνδρες μοντέλα. Το μοντέλο έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε επιδείξεις μεγάλων οίκων, όπως Hermès, Topman, J.W. Anderson, Alexander McQueen, Burberry, Jil Sander, Gucci, MSGM και Valentino.

Την περασμένη σεζόν, ο 20χρονος είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την παράξενη πασαρέλα του ξανά σε επίδειξη του Maison Margiela. Αυτός είναι πιθανώς και ο λόγος που ο creative director του οίκου, John Galliano, επιστράτευσε εκ νέου τον νεαρό, για να βαδίσει περήφανος και κάνει viral news την επίδειξη. Ο στόχος φυσικά επετεύχθη, με τον πανύψηλο Γερμανό να τα δίνει... όλα στο catwalk.

Η τελευταία πασαρέλα του Dame πάντως είχε και την τιμητική της στο Twitter, με κάποιους χρήστες να παρομοιάζουν τον 20χρονο με «μωρό καμηλοπάρδαλη που φεύγει το βράδυ από το κλαμπ» και άλλους να τον αποθεώνουν για το μοναδικό του στιλ.

Κλείσιμο

twee-2
tweee
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης