Γέννησε το πρωί της Κυριακής η Φωτεινή Αθερίδου. Η νεαρή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί. Την αποκάλυψη πως η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε, την έκανε η μητέρα της, Ελένη Γκασούκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που έγινε γιαγιά.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έσπευσαν να γράψουν τις ευχές τους κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Ανάμεσά τους και η Λένα Παπαληγούρα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.