Τατιάνα Στεφανίδου: «Από το 1993 μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει ποτέ εκπομπή Σαββατοκύριακο»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Από το 1993 μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει ποτέ εκπομπή Σαββατοκύριακο»

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στους «Αταίριαστους», όπου αποκάλυψε την αντίδραση της Σίας Κοσιώνη όταν εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα

tatata

Λίγες ώρες πριν από την αυριανή πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, με τη νέα εκπομπή της «Μαζί σου το  Σαββατοκύριακο» η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στους «Αταίριαστους».  

«Από το 1993 μέχρι σήμερα, δεν έχω κάνει ποτέ εκπομπή Σαββατοκύριακο, ποτέ! Θα κάνω πρώτη φορά. Δεν το ξέρω το Σαββατοκύριακο, δεν ξέρω τι θέλουν οι τηλεθεατές, θα το πάμε παρεούλα. Θα κάνουμε παρέα, θα το ψάξουμε παρέα, θα έχουμε αυτή την επικοινωνία σιγά σιγά, να το φτιάξουμε μαζί. Θα είναι κάτι σίγουρα το οποίο είναι η Τατιάνα σε μια πιο light βερσιόν. Δηλαδή, αυτό που ξέρουν σε συσκευασία Σαββατοκύριακου». Η παρουσιάστρια σχολίασε για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους: «Τον ανταγωνισμό τον παρακολουθώ πάντα. Η τηλεόραση έχει να κάνει με το που πάνε τα κοινά. Φέτος, ο ανταγωνισμός μου έχει κοινά που είναι διαφορετικά από τα δικά μου».

Ακόμη, με παρότρυνση των «Αταίριαστων», περιέγραψε και πάλι την πολυσυζητημένη εμφάνισή της με το ίδιο φόρεμα με τη Σία Κοσιώνη και την αντίδραση της άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ: «Σήμερα έχω ντυθεί Τατιάνα Στεφανίδου».

Η Τατιάνα Στεφανίδου στους Αταίριαστους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης