Αθώος ο πατέρας της Britney Spears μετά την καταγγελία για κακοποίηση του γιου της

Αθώος ο πατέρας της Britney Spears μετά την καταγγελία για κακοποίηση του γιου της

Δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι διαπράχθηκε το συγκεκριμένο κακούργημα

Ο γιος της Britney Spears έβαψε τα μαλλιά του μπλε
Τον γύρο του κόσμου είχε κάνει στις αρχές του μήνα η είδηση ότι ο Jamie Spears, πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Βritney Spears, κακοποίησε τον 13 χρονο γιο της. Την καταγγελία έκανε ο πατέρας του παιδιού Kevin Federline, ο οποίος βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του, Sean.


Τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε αναλάβει η αστυνομία, σύμφωνα όμως με την απόφαση που εξέδωσε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας της Ventura, δεν θα ασκηθεί ποινική δίωξη στον πατέρα της 37χρονης σταρ λόγω του ότι δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι διαπράχθηκε το συγκεκριμένο κακούργημα.


Η Spears και ο Federline ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007 οπότε και απέκτησαν δύο γιους. Ο Federline το 2013 ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε άλλα δύο παιδιά, ενώ έχει δύο ακόμα από προηγούμενες σχέσεις του. Η Britney, από την άλλη, είναι γνωστό πόσο κοντά είναι στον 67χρονο πατέρα της, ο οποίος είναι όχι μόνο ο απόλυτος διαχειριστής της περιουσίας της αλλά και των προσωπικών της ζητημάτων από όταν εκείνη μπήκε στην απεξάρτηση το 2008. Η Spears σχετικά πρόσφατα έπαθε νευρικό κλονισμό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική όταν έμαθε ότι ο πατέρας της είναι σοβαρά άρρωστος.


H Britney με τους δύο γιους της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Every year i come back to this tree. It’s beautiful! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης