Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά το «δικό μας σινεμά» με την αγαπημένη της σκηνή

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρετά το «δικό μας σινεμά» με την αγαπημένη της σκηνή

«Λαχταρούσα να ξεκινήσουμε για να παίξω αυτήν τη σκηνή» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια 

vandοula-1
Λίγες ακόμα παραστάσεις απομένουν για να ρίξει αυλαία «Το δικό μας σινεμά» που ολοκληρώνει τον κύκλο του στο τέλος του μήνα. Η Δέσποινα Βανδή  με ένα βίντεο που μοιράστηκε στο instagram, αποκάλυψε τη σκηνή που ξεχώρισε και ανυπομονούσε να παίζει κάθε βράδυ. 


«Διαβάζοντας την πρώτη φορά το έργο των Ρεππα-Παπαθανασιου ξεχώρισα αμέσως αυτήν τη σκηνή! Δυο γυναίκες που μέσα από την τέχνη τους ομολογούν τη δική τους ερήμωση, η καθεμία μέσα από το δικό της κόσμο!


Λαχταρούσα να ξεκινήσουμε για να παίξω αυτήν τη σκηνή! Ύστερα βέβαια δημιουργήθηκαν κι άλλες πολλές! Καθώς η συνύπαρξη μου πάνω σε μια τέτοια σκηνή με κορυφαίους ηθοποιούς και σε ένα υπέροχο κείμενο με τραγούδια να απογειώνουν το συναίσθημα με έκανε να ανυπομονώ μετά το τέλος της παράστασης, πότε θα ξημερώσει η επόμενη μέρα να βρεθώ ξανά στη σκηνή ανάμεσα τους!

Τέλος του μήνα πέφτει η αυλαία του Δικού μας σινεμά και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους για αυτήν τη μοναδική εμπειρία που έζησα κοντά τους και για το πόσο όμορφα πέρασα μαζί τους!
Χαλάλι το καλοκαίρι του 2019!», αναφέρει στο μήνυμα της.


Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Διαβάζοντας την πρώτη φορά το έργο των Ρεππα-Παπαθανασιου ξεχώρισα αμέσως αυτήν τη σκηνή! Δυο γυναίκες που μέσα από την τέχνη τους ομολογούν τη δικη τους ερήμωση,η καθεμία μέσα από το δικό της κόσμο! Λαχταρουσα να ξεκινήσουμε για να παίξω αυτήν τη σκηνή! Ύστερα βέβαια δημιουργήθηκαν κι άλλες πολλές!Καθως η συνύπαρξη μου πάνω σε μια τέτοια σκηνή με κορυφαίους ηθοποιούς και σε ένα υπέροχο κείμενο με τραγούδια να απογειώνουν το συναίσθημα με έκανε να ανυπομονώ μετά το τέλος της παράστασης, ποτε θα ξημερώσει η επόμενη μέρα να βρεθώ ξανά στη σκηνή ανάμεσα τους! Τέλος του μήνα πέφτει η αυλαία του Δικού μας σινεμά και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους για αυτήν τη μοναδική εμπειρία που έζησα κοντά τους και για το ποσο όμορφα περασα μαζί τους! Χαλάλι το καλοκαίρι του 2019! @toalsos #todikomascinema

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης