Γιατί έφυγε ο Κωστής Μαραβέγιας από το VOICE

Γιατί έφυγε ο Κωστής Μαραβέγιας από το VOICE

Τι απαντά ο γνωστός τραγουδοποιός στις κατηγορίες που τον θέλουν να εγκαταλείπει το σόου στο παρά πέντε για οικονομικούς λόγους

maravegias-n1
Κι ενώ αυτή την ώρα γίνονται συσκέψεις προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης στην θέση του τέταρτου κριτή του Voice, ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να απαντήσει σε όλους όσοι τον χαρακτηρίζουν αρνητικά, δεδομένης της απόφασής του να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το “Voice” πριν από λίγες ημέρες.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του συνθέτη και τραγουδοποιού μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr διαψεύδουν ότι έλυσε τη συνεργασία του για «οικονομικούς λόγους» και αποκαλύπτουν πως η αιτία της αποχώρησής του ήταν η ασυνέπεια της εταιρείας παραγωγής.

Συγκεκριμένα, στενή συνεργάτις του αναφέρει πως «αν και επανειλημμένα ο Κωστής είχε ζητήσει να ενημερωθεί για την πορεία του “Voice” υπήρχε συνεχής αναβολή και μετάθεση των συζητήσεων για το οριστικό σχήμα του παιχνιδιού. Μέχρι και την τελευταία στιγμή η Acun Medya τον διαβεβαίωνε πως όλα προχωράνε αλλά ακόμη δεν είχαν μπει οι υπογραφές ούτε καν είχε γίνει επίσημη ανακοίνωση. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν εσχάτως και ήθελαν κάποιους καλλιτέχνες να είναι υποψήφιοι για την κριτική επιτροπή του σόου, κάτι που οι τέσσερις κριτές δεν γνώριζαν. Ο ίδιος μάλιστα είχε απορρίψει την πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση και περίμενε να ανακοινωθεί ο νέος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια του Voice. Εχοντας ήδη καθυστερήσει την προετοιμασία του δίσκου του ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε ότι πλέον είχαν εξαντληθεί τα όρια της υπομονής του και αποφάσισε να αποχωρήσει».

Ο καλλιτέχνης διαψεύδει ότι οι λόγοι ήταν οικονομικοί καθώς η αμοιβή των τραγουδιστών από την τηλεόραση είναι, ακόμη και να έχει περικοπές, πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ισχύει για τις μουσικές σκηνές όπου εμφανίζονται, οπότε θεωρεί αστείο το ότι ειπώθηκε και σε εκπομπές και γράφτηκε και σε δημοσιεύματα πως έφυγε λόγω ασυμφωνίας σε οικονομικό επίπεδο.

Αυτή την ώρα, στα γραφεία του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί και εκπρόσωποι της εταιρείας του οι οποίοι συναντώνται με τα στελέχη του ΣΚΑΪ προκειμένου να καταλήξουν στο ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής - όλα δείχνουν πως θα είναι ο Αντώνης Ρέμος - αλλά και ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επιθυμία του Τούρκου παραγωγού είναι να το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός. Σε λίγες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης