Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Τζέιμς Μποντ

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Τζέιμς Μποντ

O Ντάνιελ Κρεγκ και η Λεά Σεϊντού ποζάρουν στη Ματέρα της Ιταλίας

no-time-to-die-image-6-600x400
Η Metro Goldwyn Mayer Pictures έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες παρασκηνιακές φωτογραφίες από την 25η κατά σειρά ταινία του θρυλίκού πράκτορα Τζέιμς Μποντ από την όμορφη Ματέρα της Ιταλίας. Η παραγωγή με τίτλο «No Time To Die» (Δεν υπάρχει χρόνος για να πεθάνεις) αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Απριλίου του 2020.

Οι νέες φωτογραφίες του σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, του πρωταγωνιστή Ντάνιελ Κρεγκ και της Γαλλίδας σταρ Λεά Σεϊντού από την Ματέρα δείχνουν πως η παραγωγή του πολυαναμενόμενου φιλμ είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

no-time-to-die-image-6-600x400
no-time-to-die-image-7-600x400
no-time-to-die-image-8-600x400

no-time-to-die-image-1-400x600
no-time-to-die-image-3-600x400
no-time-to-die-image-5-600x400


Η υπόθεση της ταινίας
Κλείσιμο
Στο No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.
Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Αρμάς,  Ρόρι Κινίαρ, Ντέιβιντ Ντένσικ, Νταλί Μπενσάλα, Τζέφρι Ράιτ και Ρέιφ Φάινς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης