Ο Sin Boy ποστάρει συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη και προκαλεί ξανά

Ο Sin Boy ποστάρει συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη και προκαλεί ξανά

Ταυτίζει τον εαυτό του με τον αείμνηστο τραγουδιστή και τα βάζει με το σύστημα και τις δισκογραφικές εταιρείες

Sin_Boy
Προκλητικών αναρτήσεων συνέχεια από τον Sin Boy που προσφάτως άλλαξε το όνομά του και έκαψε τα λεφτά του. Αυτή τη φορά επέλεξε μια συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη με σκοπό να περάσει τα μηνύματα του ενάντια στο σύστημα. Ο Sin Boy με νέα ανάρτησή του στο Instagram φαίνεται να ταυτίζεται με τα όσα είχε πει ο αείμνηστος και σπουδαίος, Στέλιος Καζαντζίδης, για τα δικά του τραγούδια και την αντιπαράθεση που είχε με τις δισκογραφικές εταιρείες.

Συγκεκριμένα στο απόσπασμα βίντεο που επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram του ο Στέλιος Καζαντζίδης υποστηρίζει: «Ντρέπομαι που το λέω ντρέπομαι που τραγουδώ σε αυτή τη χώρα. Δεν είναι δυνατόν 5.000 τραγούδια μου, να κάνω ζάπινγκ τόσο καιρό και να μην ακούω ούτε ένα στίχο. Και όλα αυτά από μία Εβραία… Με πνίγει το δίκιο, φωνάζω. Γιατί να μη φωνάξω;»
«Kori tou matsa einai i Margarita . Afti p eixe ypograpsi o KAZATZIDIS , o PANTELIDIS kai egw . Den einai ELLINIKI ETERIA . An dn pistevete emena se osa lew pistepste ton Stelio Kazatzidi pou ton efage afti i poutana k o pateras tis opws fagan k tn PANTELIDI g ta simferoda ton evrewn . Den eisai monos sou Stelio eimai kai egw mazi sou kai oloi osoi exun pisti oti to kalo sto telos tha nikisi», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Sin Boy στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης