«Οκτώ λέξεις» εναντίον Greece’s Next Top Model

«Οκτώ λέξεις» εναντίον Greece’s Next Top Model

Απόψε η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική μονομαχία που θα αποκαλύψει πολλά για τους κυρίαρχους της βραδινής ζώνης

greece-next-top-model
Μπορεί η ενημέρωση να έκανε ποδαρικό στη φετινή σεζόν αλλά κακά τα ψέματα όλοι αναμένουν την ψυχαγωγία να «δείξει τα δόντια της»» και φυσικά να αναδείξει το νικητή των εντυπώσεων και φυσικά των αριθμών.
Απόψε, Κυριακή, στις 21.00 το ριάλιτι μόδας του Star “Greece’s Next Top Model” αναμετράται με τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ «Οκτώ λέξεις». Η μάχη δεν είναι εύκολη και σίγουρα όχι τόσο απλή.

Πρόκειται για δύο τηλεοπτικές εκπομπές που απευθύνονται σε πολύ διαφορετικά κοινά. Το ριάλιτι είναι το ερέθισμα των νεανικών κοινών τα οποία αναμένουν την έναρξη για να πάρουν φωτιά τα κοινωνικά δίκτυα με tweets και σχόλια για την εμφάνιση των υποψήφιων μοντέλων αλλά βέβαια και για τις φαρμακερές ατάκες των τεσσάρων κριτών: Βίκη Καγιά, Αγγελος Μπράτης, Ηλιάννα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός. Το τρέιλερ άλλωστε έκανε σαφές το ότι όποια θέλει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πατήσει «επί πτωμάτων».

Στην περίπτωση της μυθοπλασίας, ο στόχος είναι πάντα τα γυναικεία κοινά μεγαλύτερων ηλικιών, τα οποία αναζητούν την αγαπημένη τηλεοπτική τους συνήθεια. Αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει η σειρά του ΣΚΑΪ, η οποία απόψε θα κάνει την πρεμιέρα σε μορφή τηλεταινίας θέλοντας να αποκαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία, προκειμένου να μαγνητίσει τα βλέμματα.
Αύριο, νωρίς το πρωί, θα καταφθάσουν τα πρώτα ραβασάκια της Nielsen, τα οποία σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν αποκαλυπτικά. Θα χρειαστεί ωστόσο να γίνει η κανονική έναρξη όλων των εκπομπών έτσι ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο τηλεοπτικό περιβάλλον, το οποίο θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό. Γι αυτό και θα χρειαστεί να περάσει η πρώτη εβδομάδα προκειμένου να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα. Μέχρι τότε, ζήτω το ζάπινγκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης