Μίνα Αρναούτη: «Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, όπως θέλετε να πιστεύετε…»

Μίνα Αρναούτη: «Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, όπως θέλετε να πιστεύετε…»

Το νέο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη - Η ανάρτηση στο facebook για τα μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους

anr543
Η Μίνα Αρναούτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook προχώρησε σε μια ανάρτηση για τα μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο όχημα την βραδιά που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, θέλησε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο σε όσα της καταλογίζουν.

Η ανάρτησή της έχει ως εξής: 

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;

Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για τους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών).

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!» έγραψε η Μίνα Αρναούτη στο facebook.

Κλείσιμο
mina
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης