Κρίστεν Στιούαρτ: Μου είπαν να μην πιάνω από το χέρι τη σύντροφό μου για να πάρω ρόλους

Κρίστεν Στιούαρτ: Μου είπαν να μην πιάνω από το χέρι τη σύντροφό μου για να πάρω ρόλους

«Δεν θέλω να συνεργάζομαι έτσι με τους ανθρώπους» δήλωσε η δημοφιλής ηθοποίος

stoura-1
Στην αποκάλυψη ότι την προέτρεψαν να σταματήσει να κρατάει το χέρι της συντρόφου της αν θέλει να εξασφαλίσει ρόλους σε ταινίες mainstream προχώρησε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Όπως δήλωσε στο Harper’s Bazaar, πριν να γίνει διάσημη ηθοποιός «μου είχαν πει ξεκάθαρα "αν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου, μην κυκλοφορείς κρατώντας το χέρι της συντρόφου σου και τότε μπορεί να πάρεις να πάρεις ρόλο σε ταινία της Marvel". «Δεν θέλω να συνεργάζομαι έτσι με τους ανθρώπους» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Στο παρελθόν η Στιούαρτ είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον, και τον σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White and the Huntsman» Ρούπερτ Σάντερς πριν να αποκαλύψει το 2015 ότι είναι σε σχέση με την παραγώγο ειδικών εφέ Αλίσα Κάργκιλ.

Η Στιούαρτ στην τελευταία της ταινία υποδύεται την Αμερικανίδα ηθοποιό Τζιν Σέμπεργκ με την ταίνια να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας ενώ για τον Νοέμβριο αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες η νέα ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τις Ναόμι Σκοτ και Έλλα Μπαλίνσκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης