Έμα Στόουν: Δείτε την πρώτη φωτογραφία της ως «Κρουέλα ντε Bιλ» με το πιο... punk rock look!

Έμα Στόουν: Δείτε την πρώτη φωτογραφία της ως «Κρουέλα ντε Bιλ» με το πιο... punk rock look!

H πανέμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση για να ενσαρκώσει την εμβληματική «κακιά» από τα «101 σκυλιά της Δαλματίας»

emma
Αγνώριστη και με look που θυμίζει punk rock τραγουδίστρια εμφανίζεται η Έμα Στόουν, στην πρώτη της φωτογραφία ως «Κρουέλα ντε Βιλ» που έδωσε στη δημοσιότητα η Disney.

H πανέμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση για να ενσαρκώσει την εμβληματική «κακιά» από τα «101 σκυλιά της Δαλματίας», στο prequel της ταινίας που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους το 2021.




Το φιλμ, με τίτλο «Κρουέλα», θα εστιάζει στα νεότερα χρόνια της μοχθηρής πλούσιας ηρωίδας, εξηγώντας - μεταξύ άλλων - πώς αναπτύχθηκε η απέχθειά της για τα σκυλιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, η πλοκή του φιλμ θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του '70. Όσο για το καστ που θα πλαισιώνει την Στόουν, αυτό θα περιλαμβάνει αρκετά ηχηρά ονόματα, όπως η Έμα Τόμπσον και ο Τζόελ Φράι.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας, που αναμένεται να δώσει νέα διάσταση στον ρόλο που ερμήνευσε τόσο απολαυστικά η Γκλεν Κλόουζ στο παρελθόν, έχει αναλάβει ο Κρεγκ Γκιλέσπι.

Στην φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της D23 Expo, ενός μεγάλου event για τους φαν της Disney που λαμβάνει χώρα ετησίως στο Άναχεϊμ, η Στόουν εμφανίζεται με το κλασικό ασπρόμαυρο μαλλί της Κρουέλα, ντυμένη από την κορφή ως τα νύχτα στα δερμάτινα, με βαρύ μακιγιάζ και κρατώντας από το λουρί τρία πανέμορφα σκυλιά Δαλματίας.

Πάντως, οι πρώτες αντιδράσεις στα social media είναι ενθουσιώδεις, με τους φαν να βρίσκουν την Στόουν... καθηλωτική ως Κρουέλα



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης