Ο Θάνος Πετρέλης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί δεν παρακολουθεί πια εκπομπές ταλέντων. «Δεν τα παρακολουθώ πια, δεν έχει νόημα πλέον. Τα τελευταία δέκα χρόνια αυτά τα τάλεντ σόου γίνονται μόνο για τα κανάλια, για να κερδίσουν τηλεθέαση σε ποσοστό 99,9%, αλλά και για τους κριτές που παίρνουν τη δημοσιότητα. Το 0,01% που μένει είναι για τους διαγωνιζόμενους, στην ουσία τίποτα. Τελειώνουν τα παιχνίδια, σβήνουν τα φώτα και την άλλη μέρα δεν ξέρουμε τι έγινε το παιδί αυτό, δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Δεν είναι σωστή πια η φόρμουλα, το πώς είναι τα παιχνίδια και όλη η εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.