Τζέιμι Όλιβερ: Η κατάρρευση των εστιατορίων, μου... χάλασε τα γενέθλια!

jamie_oliver_pic

Βρέθηκαν στον δρόμο 1000 άνθρωποι - Τα 40ά μου γενέθλια καταστράφηκαν γιατί τότε «έσκασε» το θέμα με τα εστιατόριά μου στην Ιταλία και σκεφτόμουν «τι γίνεται εδώ πέρα», είπε ο διάσημος σεφ

Ο Τζέιμι Όλιβερ συνεχίζει να προκαλεί μετά το κλείσιμο των εστιατορίων του, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν δίστασε να πει ότι η όλη υπόθεση του χάλασε τους εορτασμούς για τα 40ά του γενέθλια!

Την εποχή εκείνη ήταν που «έσκασε» το θέμα, αρχικά με τα εστιατόριά του στην Ιταλία. «Αν και ήταν μια εντελώς ξεχωριστή εταιρία», η κατάρρευσή τους, με επηρέασε πολύ, είπε στο ραδιόφωνο του BBC.

«Τα 40ά μου γενέθλια καταστράφηκαν γιατί πλανόταν ένα σύννεφο του "τι ακριβώς γίνεται εδώ πέρα"», είπε στην συνέντευξή του.

«Κατά κάποιον τρόπο, υπήρχε μια γενική αίσθηση ανακούφισης γιατί είχα δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πίστευα ότι ήμουν αρκετά έξυπνος και αρκετά ισχυρός για να το διορθώσω όλο αυτό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα εστιατόρια του Τζέιμι Όλιβερ οδηγήθηκαν στην χρεοκοπία, μετά από χρέη 75 εκατ. λιρών. Ο ίδιος προσπάθησε να τα σώσει, δίνοντας επιπλέον 13 εκατομμύρια λίρες.

Τελικά έκλεισαν και 1000 άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους.

Ο ίδιος θεωρεί ότι αν είχε ανοίξει τρία πολύ καλά εστιατόρια, θα ήταν μια χαρά, αλλά η επιλογή του να απευθυνθεί σε πιο μεσαίες τάξεις, του κόστισε: «Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχω πάρει πολλά μαθήματα ζωής πλέον, που θα μου επιτρέψουν να κάνω φοβερά πράγματα τα επόμενα 20 χρόνια. Ήμασταν σε πολύ καλό σημείο, αλλά δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά. Το γεγονός πως είχαμε 46 "μεσαίας αγοράς" εστιατόρια σε όλη τη Βρετανία... καταλαβαίνεις πώς σκέφτονται οι άνθρωποι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rift

Με πρόσφατες δηλώσεις του σε ντοκιμαντέρ, ο Δούκας του Σάσεξ εμφανίζεται να επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κάποια βάση πίσω από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «ρήξη» στη σχέση των δύο αδελφών

lopa-15699-2

Επειδή αυτό που μένει μετά από κάθε ιστορία είναι το πώς νιώσαμε και πώς κάναμε τον άλλον να αισθανθεί, φροντίζουμε το δέρμα μας να είναι απαλό σαν μετάξι.