Emily Ratajkowski: Λεοπάρ σούπερ σέξι μαγιό και πίτσα

Emily Ratajkowski: Λεοπάρ σούπερ σέξι μαγιό και πίτσα

Απόλαυση εις διπλούν για το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό, που κέρδισε πάνω από έξι εκατ. προβολές σε ένα μόλις 24ωρο από ένα... κάτι σαν βίντεο

emily
Το κορίτσι έχει βρει το νόημα της ζωής και το διασκεδάζει, φουσκώνοντας τον λογαριασμό της με αρκετά χιλιάρικα μετά από κάθε ανάρτησή της στα social media...

Η Emily Ratajkowski τινάζει τα μαλλιά της πίσω, τεντώνει το κορμί της, το οποίο έχει «χωρέσει» σε ένα σούπερ σέξι λεοπάρ μαγιό και... μέσα σε ένα 24ωρο συγκεντρώνει πάνω από έξι εκατ. προβολές στο instagram.

Και ενώ εκατομμύρια ακόλουθοί της θαυμάζουν τη λεπτή σιλουέτα της με τις καταπληκτικές καμπύλες, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη, τρολάροντας όλες και όλους εκείνες και εκείνους που καταβάλουν τιτάνια προσπάθεια να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους σε ένα... ανεκτό επίπεδο, τρώγοντας... στο όριο της απεργίας πείνας!

Με περίσσιο θράσος, η Έμιλι τρώει ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα και το απολαμβάνει, βγάζοντας μία σέλφι, ώστε όλοι να καταλάβουν ότι η ίδια δεν έχει ανάγκη από εξαντλητικές δίαιτες για να προκαλεί... εγκεφαλικά.

View this post on Instagram

Dog days of summer @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Κλείσιμο
View this post on Instagram

I ❤️ 🍕

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης