Ο «Τζον Σνόου» αποκαλύπτει τι μισούσε να κάνει στο Game of Thrones

Ο «Τζον Σνόου» αποκαλύπτει τι μισούσε να κάνει στο Game of Thrones

Δεν ήταν οι ώρες μέσα στις λάσπες για τα γυρίσματα των μαχών, αλλά κάτι πολύ πιο «απλό»

jon-snow-dragon
Για το τι μισούσε να κάνει στα γυρίσματα του Game of Thrones ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη για το Hollywood Reporter ο Κιτ Χάρινγκτον, που υποδυόταν τον Τζον Σνόου στην θρυλική σειρά.

Ο ηθοποιός απάντησε πως δεν ήταν μόνο ένα, αλλά πολλά αυτά που έβρισκε «τρομερά» στη σειρά, αλλά πραγματικά ένα ήταν εκείνο που ξεχώριζε: Το να γυρίζει τις σκηνές που πετούσε με τον δράκο.

«Η Εμίλια Κλαρκ (που υποδυόταν την Ντενέρις) γκρίνιαζε γι' αυτό εδώ και χρόνια, κι εγώ την ειρωνευόμουν: "ναι καλά, δεν έχεις μείνει μέσα στη λάσπη της Βότειας Ιρλανδίας επί ώρες... Καβαλάς ένα ομοίωμα μέσα σε ένα ζεστό δωμάτιο;», είπε ο Χάρινγκτον αναφερόμενος στις σκηνές που γύριζαν με την βοήθεια των ειδικών εφέ.

Drogon proves Jon Snow is Targaryen Game of Thrones 7x05


«Αλλά είχε απόλυτο δίκιο. Ήταν τρομακτικό. Δεν είναι καθόλου ηθοποιία αυτό, καθόλου. Δεν θα είναι ποτέ υποκριτική, και δεν θέλησα ποτέ να κάνω αυτό το πράγμα. Είναι πολύ άβολο για τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Jon Snow Rides a Dragon | Game of Thrones 8x01 Season 8 Episode 1 Scene (HD)


Στην ίδια απάντηση ο Χάρινγκτον ανέφερε πως στην αρχή δεν διασκέδαζε καθόλου με τα γυρίσματα της τελευταίας μάχης του Γουίντερφελ, αλλά σύντομα άλλαξε γνώμη. «Όσο δύσκολο κι αν ήταν, ήταν το Game of Thrones φίλε. Αυτή ήταν η σειρά και όλα όσα έπρεπε να είναι η σειρά. Ένα πλήρες σκηνικό, εκατοντάδες κομπάρσοι να τα δίνουν όλα και όλοι εμείς οι ηθοποιοί, όλοι μαζί. Το λάτρεψα»!

Battle of Winterfell Begins | Game of Thrones S08E03
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης