O Ιβάν Σβιτάιλο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σταυριάνα Γαρνάβου με πολιτικό γάμο, στο χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας μετά από πέντε χρόνια σχέσης.
Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος, χθες, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο ηθοποιός και χορογράφος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου εκείνος και η σύζυγός του φορούν τις βέρες του γάμου τους και βρίσκονται στο αυτοκίνητο, προφανώς μετά την τελετή. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι σύντομα να αποκτά και το πρώτο του παιδάκι. Να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events