H 7χρονη κόρη της Τζέσικα Σίμπσον έβαψε τα μαλλιά της και στο Instagram έγινε χαμός

H 7χρονη κόρη της Τζέσικα Σίμπσον έβαψε τα μαλλιά της και στο Instagram έγινε χαμός

Πολλά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media η διάσημη μαμά της

korixxx
Η Τζέσικα Σίμπσον είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και είναι πολύ ενεργή στα social media. Η ηθοποιός σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Instagram κυρίως από τις μαμάδες που την ακολουθούν στο Instagram λόγω μια φωτογραφίας της 7χρονης κόρης της Μάξουελ.

Πιο συγκεκριμένα η Σίμπσον πόσταρε φωτογραφία της κόρης της σε διάσημο κομμωτήριο ενώ έβαφε τα μαλλιά της. Η μικρήέβαψε τις άκρες των μαλλιών της μοβ αντιγράφοντας την αγαπημένη της Disney ηρωίδα που δεν είναι άλλη από την Mal της σειράς «The Descendants» που υποδύεται η Dove Cameron.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα σχόλια ήταν εκατοντάδες κυρίως από μαμάδες που έλεγαν στην Σίμπσον ότι θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που κάνει.

Η Μάξουελ είναι μόλις 7 χρονών και δεν επιτρέπεται να βάφει τα μαλλιά της. Η μητέρα της πάντως αν κρίνουμε από τα σχόλια της κάτω από τη φωτογραφία, δεν θεωρεί πως έκανε κάτι κακό.

Κλείσιμο
Αντίθετα βρίσκει πολύ χαριτωμένο το αποτέλεσμα. Υπήρχαν βέβαια και οι θαυμαστές που σχολίασαν πως είναι αξιολάτρευτη και τα μαλλιά της είναι υπέροχα καθώς επίσης ότι δεν πρέπει να δίνουν σημασία σε όσους την κατακρίνουν.

View this post on Instagram

Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on


kori
kori1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης