Η περιοδεία Divide του Εντ Σίραν είναι πλέον η πιο κερδοφόρα όλων των εποχών, σπάζοντας ένα ρεκόρ που κατείχαν οι U2 εδώ και οκτώ χρόνια.
Σύμφωνα με την Guardian, η περιοδεία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017, μετά την κυκλοφορία του άκρως πετυχημένου άλμπουμ Divide, και όταν ολοκληρωθεί (απομένουν ακόμα 12 εμφανίσεις, οι 4 τελευταίες κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή) θα έχει φτάσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 255 συναυλιών.
Μέχρι στιγμής, τα ακαθάριστα κέρδη της περιοδείας ανέρχονται στα 736 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας κατά ένα εκατομμύριο τα κέρδη της περιοδείας 360° που έκαναν οι U2 το 2011.
Εκτός από το ρεκόρ κερδοφορίας της, η περιοδεία Divide κατέχει μία ακόμη διάκριση, ως η περιοδεία που έχει προσελκύσει τον περισσότερο κόσμο.
Όταν ολοκληρωθεί, πάνω από 8,5 εκατ. άνθρωποι από 43 χώρες θα έχουν δει τον Σίραν να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του επί σκηνής.
Ο κοκκινομάλλης τραγουδιστής, σε ανάρτησή του στο Instagram, ευχαρίστησε όλα τα άτομα που παρευρέθησαν στις συναυλίες του.
«Απομένουν 12 σόου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», έγραψε ο τραγουδιστής.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.