Η Natalie Imbruglia ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί από δότη σπέρματος

Η Natalie Imbruglia ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί από δότη σπέρματος

H γλυκιά τραγουδίστρια και ηθοποιός με τη μελωδική φωνή, έγινε παγκοσμίως γνωστή με την επιτυχημένη διασκευή «Torn» τη δεκαετία των 90s

imbru-ekso
Δύο πολύ ευχάριστα νέα μοιράστηκε με τους φαν της στα social media η Natalie Imbruglia, η γλυκιά τραγουδίστρια και ηθοποιός με τη μελωδική φωνή, που έγινε παγκοσμίως γνωστή με την επιτυχημένη διασκευή «Torn» τη δεκαετία των 90s.

Η 44χρονη σήμερα Imbruglia ξεκίνησε την ανακοίνωσή της με τα ευχάριστα επαγγελματικά της νέα, για να αναφερθεί στη συνέχεια σε μια άκρως προσωπική υπόθεση.

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι μόλις υπέγραψα συμβόλαιο για δίσκο με την BMG. Τι εκπληκτική ομάδα! Ήμουν απασχολημένη γράφοντας καινούργια τραγούδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας!», έγραψε η όμορφη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια, η Imbruglia επιβεβαίωσε το... προφανές από τη φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτησή της, ότι δηλαδή είναι έγκυος.

nata


«Όπως μπορείτε να δείτε από τη φώτο... έχω να σας κάνω και μια άλλη ανακοίνωση... (όχι, δεν κατάπια καρπούζι). Περιμένω το πρώτο μου παιδί αυτό το φθινόπωρο. Για όσους με γνωρίζετε, ήταν κάτι που επιθυμούσα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να το κάνω με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ενός δότη σπέρματος. Δεν θα πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα δημόσια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια... θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά!», έγραψε η 44χρονη.

Η Βρετανοαυστραλή τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Ντάνιελ Τζονς για πέντε χρόνια, προτού τελικά πάρουν διαζύγιο το 2008. Το 2017, η Ιmbruglia ανακοίνωσε ότι ήταν σε σχέση με τον Ματ Φιλντ, ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί από το καλοκαίρι της περασμένης χρονιάς.

Το 2015, η όμορφη καλλιτέχνιδα είχε μιλήσει σε συνέντευξη για την επιθυμία της να γίνει μαμά. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της στην Evening Standard, ήλπιζε ότι θα μπορούσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα με κάποιον σύντροφο, ωστόσο είχε αρχίσει να εξετάζει και άλλες επιλογές, στην περίπτωση που αυτό δεν ήταν εφικτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης