Ίαν Ζίερινγκ: Ο «Στιβ» του Μπέβερλι Χιλς απάντησε σε μήνυμα του σεφ Βασίλη Καλλίδη

Ίαν Ζίερινγκ: Ο «Στιβ» του Μπέβερλι Χιλς απάντησε σε μήνυμα του σεφ Βασίλη Καλλίδη

Η δύναμη της τεχνολογίας είναι γεγονός...

beverly_hills
Το Μπέβερλι Χιλς τη δεκαετία του '90 ήταν μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Μπρέντα, ο Μπράντον, η Κέλι, ο Ντίλαν και οι υπόλοιποι της παρέας ήταν οι σταρ της εποχής, και κάθε επεισόδιο της σειράς σημείωνε ρεκόρ τηλεθέασης.

Η ανακοίνωση των παραγωγών ότι η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια γέμισε με μεγάλη χαρά τους φανς. Ανάμεσά τους και ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ Βασίλης Καλλίδης ο οποίος έστειλε μήνυμα στον Ιαν Ζίερινγκ ο οποίος υποδύονταν τον Στιβ και εκείνος του απάντησε.

Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Καλλίδης ανέφερε στον ηθοποιό πως μια ολόκληρη γενιά ανυπομονεί για τα καινούρια επεισόδια, ανάμεσα σε αυτούς και ο ίδιος, ευχήθηκε καλή επιτυχία και εξέφρασε τη χαρά του που επιστρέφει η σειρά στις οθόνες μας.

Από την πλευρά του ο Ίαν Ζίερινγκ τον ευχαρίστησε γεγονός που αποδεικνύει ότι διαβάζει τα μηνύματα και ανθρώπων που δεν γνωρίζει.

Kallidis_-_Ziering


Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας και οι απανταχού θαυμαστές της ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της στις 7 Αυγούστου ενώ μεγάλη απώλεια για τη σειρά θα είναι η απουσία του Λουκ Πέρι ο οποίος μόλις στα 52 του χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της σειράς

Preview: They're Back! | BH90210
Κλείσιμο
90210 Reboot: Everything We Know
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης