Ο Νίκος Μακρόπουλος, με αφορμή την ακύρωση της προγραμματισμένης του εμφάνισης στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην φονική θεομηνία που έπληξε τον τόπο που μεγάλωσε:.
«Όταν ο τόπος σου βιώνει μια τέτοια πρωτοφανή φυσική καταστροφή αφήνοντας πίσω της θύματα και δεκάδες τραυματίες τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου. Συναισθήματα απόγνωσης για αυτό που αντίκρισα γύρω μου, οδύνης για τις οικογένειες των θυμάτων και θλίψης για τις ζημιές στον τόπο που μεγάλωσα. Εύχομαι να ξαναβρούμε γρήγορα τους ρυθμούς μας και να έχουμε δύναμη και πίστη. Η προγραμματισμένη -για το Σάββατο 13/7- εμφάνιση μου στη Χαλκιδική δεν θα πραγματοποιηθεί» έγραψε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.