Λάμπης Λιβιεράτος: Δεν υπάρχει λόγος να ξαναπαντρευτώ

Λάμπης Λιβιεράτος: Δεν υπάρχει λόγος να ξαναπαντρευτώ

«Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο που να σε στηρίζει, να σε πιστεύει και να είναι κοντά σου στις ωραίες και τις άσχημες στιγμές», είπε ο γνωστός τραγουδιστής

Lampis_Livieratos
Ο Λάμπης Λιβιεράτος σε μια από τις λιγοστές συνεντεύξεις που δίνει μίλησε για τη σχέση που έχει με τις κόρες του, την προσωπική του ζωή τονίζοντας πως δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει ακόμη έναν γάμο.

«Σίγουρα υπάρχει όριο μεταξύ μπαμπά και φίλου, αλλά θέλω να έχω φιλική σχέση με τα παιδιά μου. Συζητάμε όλα τα προσωπικά, και τα δικά μου και τα δικά τους. Μου «βάζουν χέρι» τρελό για πολλά, αλλά εντάξει… συμφωνούμε και σε αρκετά και χαίρομαι γι’ αυτό. Μεγαλώνουν κιόλας και καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που ίσως παλιότερα δεν μπορούσαν να καταλάβουν.

Τα πάντα δεν τα έχω κάνει, έχω κάνει αρκετά. Κι επειδή ακριβώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου και το είδα και αυτό το έργο (σ.σ. του γάμου) και το έζησα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το ξανακάνω. Η συντροφικότητα είναι ωραία. Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο που να σε στηρίζει, να σε πιστεύει και να είναι κοντά σου στις ωραίες και τις άσχημες στιγμές. Αυτό ευτυχώς δεν μου λείπει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ηλικία του, απάντησε με χιούμορ: «Γιατί να θυμώσω αν με ρωτήσεις για την ηλικία μου; Έχω πει ότι μέχρι να φτάσω 60, θα λέω 50. Οπότε είμαι εκεί, στα 50 μέσα».

Λάμπης Λιβιεράτος: "Το είδα και αυτό το έργο και το έζησα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το ξανακάνω"

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης