Η παρουσιάστρια είπε «καλημέρα» με βίντεο στους διαδικτυακούς της φίλους
Μπορεί η εκπομπή της για φέτος να τελείωσε όμως η Ελένη Μενεγάκη κρατάει ζωντανή την επαφή της με το κοινό της μέσα από τα social media.
H γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν τελειώσει την εκπομπή της για φέτος είχε πει απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό:
«Θα τα λέμε συνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου».
Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη είπε την καλημέρα της με ένα story.
Βέβαια δεν έμεινε εκεί καθώς ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram και φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events