Ο Ράμι Μάλεκ αποκάλυψε ότι επέμεινε σε ένα μόνο πράγμα πριν δεχτεί τον ρόλο του κακού στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Bond 25»: ότι ο χαρακτήρας του δεν θα ήταν ένας αραβόφωνος τρομοκράτης ή ένας κακοποιός που χρησιμοποιεί τη θρησκεία ως δικαιολογία για τα εγκλήματά του.
«Είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μάλεκ στην εφημερίδα «The Mirror». «Αλλά αυτό ήταν ένα πράγμα που συζήτησα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα. Είπα: "Δεν μπορούμε να τον τοποθετήσουμε υποκριτικά ως ιδεολογικό ή θρησκευτικό τρομοκράτη. Αυτό δεν είναι κάτι που θα διασκεύαζα, οπότε αν αυτός είναι ο λόγος που με επιλέξατε μην με υπολογίζεται". Προφανώς όμως δεν ήταν αυτό το όραμά του. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι λοιπόν ένα πολύ διαφορετικό είδος τρομοκράτη».
Αναφορικά με την ταινία είπε ότι «είναι ακόμα ένα έξυπνο σενάριο από ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι θεατές από αυτού του είδους τις ταινίες. Αλλά αισθάνομαι ένα σημαντικό βάρος στους ώμους μου. Θέλω να πω, ό Μποντ είναι κάτι με το οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.