Η Kylie Minogue δάκρυσε στην σκηνή του Glastonbury: Επέστρεψε 14 χρόνια μετά τον καρκίνο του μαστού

Η Kylie Minogue δάκρυσε στην σκηνή του Glastonbury: Επέστρεψε 14 χρόνια μετά τον καρκίνο του μαστού

 «Εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά έτσι είναι η ζωή», είπε φανερά συγκινημένη 

KYLIE-MINOGUE-1024x716
Η Kylie Minogue, δάκρυσε στην σκηνή του Glastonbury Festival, καθώς επέστρεψε 14 χρόνια μετά την ακύρωση της εμφάνισής της στο δημοφιλές μουσικό Φεστιβάλ εξαιτίας της διάγνωσής της με καρκίνο του μαστού.


Η επιστροφή της 51 ετών τραγουδίστριας στη συγκεκριμένη σκηνή, την Κυριακή που μας πέρασε, συνοδεύτηκε από συγκίνηση, αφού όπως είπε στους 100.000 που βρέθηκαν στο κοινό, «εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά έτσι είναι η ζωή».


Η Minogue ήταν μόλις 36 ετών όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τον Μάιο του 2005, και υποχρεώθηκε να ακυρώσει τόσο την εμφάνισή της στο Glastonbury όσο και τη παγκόσμια περιοδεία της Showgirl – The Greatest Hits Tour, για να προχωρήσει άμεσα σε εγχείρηση και χημειοθεραπεία. H Kylie ολοκλήρωσε τις θεραπείες της και τον Ιανουάριο του 2006 ανακοίνωσε ότι ήταν πλέον «καθαρή» από τον καρκίνο.


Στη διάρκεια της 75λεπτης σκηνικής της παρουσίας, η Kylie ανέτρεξε σε εκείνες τις μέρες, όταν χρειάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της και να περάσει σε θεραπεία, και δάκρυσε. Όπως είπε: «Το 2005 ήταν να είμαι εδώ. Όμως οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να είμαι εδώ. Μακάρι τα πράγματα να είχαν γίνει διαφορετικά, αλλά αυτή είναι η ζωή. Είμαστε όλοι μαζί αυτή τη στιγμή».

Κλείσιμο
Η Kylie θυμήθηκε ότι τότε αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το μουσικό Φεστιβάλ από την τηλεόραση και είπε: «Κάποιοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν μερικά από τα τραγούδια και αυτό είναι το πνεύμα και η γενναιόδωρη φύση του Glastobury».


Το video με τη στιγμή που η Kylie Minogue δακρύζει στη σκηνή:




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you SO MUCH! Words cannot describe what today meant to me. @glastofest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης