Η μεγάλη γιορτή της «Ελπίδας» για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου

Η μεγάλη γιορτή της «Ελπίδας» για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου

Γιορτή αγάπης, γιορτή ΕΛΠΙΔΑΣ στο Ζάππειο Μέγαρο 

vard
Το απόγευμα της Πέμπτης η Πρόδερος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου τους καλεσμένους της για τη μεγάλη γιορτή της ΕΛΠΙΔΑΣ, σε μια μεγάλη εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Στην εκδήλωσε παραβρέθηκε και παρέθεσε ομιλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

PAN_3456
Προκόπης Παυλόπουλος, Δημήτρης Αβραμόπουλος


Ο κ. Παυλόπουλος εξήρε το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ιδρύτριας του Συλλόγου και μίλησε με θαυμασμό για το όραμά της και την άοκνη και συνεχιζόμενη προσφορά της τα τελευταία 30 χρόνια με στόχο να ενώσει συνανθρώπους, κάτω από τον ιερό θόλο του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης, προκειμένου να δώσουν στα παιδιά με καρκίνο την Ελπίδα. «Την Ελπίδα όχι με την αφηρημένη της, γενική και αόριστη, έννοια, αλλά την Ελπίδα "ζωντανή", δηλαδή την Ελπίδα για τα παιδιά με καρκίνο ως δύναμη υπεράσπισης της ζωής και της συνακόλουθης πορείας δημιουργίας» προσέθεσε ο Πρόεδρος.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε όλους εκείνους που "στρατεύθηκαν" όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτόν τον αγώνα του παιδιού, που πάσχει, καλύπτοντας ακόμα και τα μεγάλα κρατικά κενά στον κρίσιμο αυτό τομέα, και κυρίως σε χαλεπούς καιρούς, όταν η πολύμορφη κρίση τείνει να θίξει τον κοινωνικό ιστό και να προκαλέσει ως και την ρήξη του, με όλες τις εντεύθεν συνέπειες.


Συγκινητική στιγμή της βραδιάς τα παιδιά που κέρδισαν τη μάχη με το καρκίνο αυτά τα 30 χρόνια και έδωσαν το παρών και την «ΕΛΠΙΔΑ» σε όλους! Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 30 από τα χιλιάδες αποθεραπευμένα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ! Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε για το έργο του, στον διακεκριμένο Γάλλο Ογκολόγο Καθηγητή David Khayat. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην λαμπερή και γεμάτη συγκίνηση βραδιά στο Ζάππειο προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης και των επιχειρήσεων!

Κλείσιμο
PAN_1333
Σάκης Ρούβας
PAN_2574
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την παιδική χορωδία "Μανώλης Καλομοίρης"



PAN_2868
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Λουκάς Παπαδήμος
PAN_2643
Σοφία Μανουσάκη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μιχάλης Χατγηγιάννης, Νίκος Χατζηνικολάου


PAN_2949
Πρίγκιπας Νικόλαος, Βασίλισσα Άννα Μαρία, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

elenimenegakiaia
Ελένη Μενεγάκη
ntavlalas
Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Σκούρα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης