Survivor τελικός: Ο μεγάλος ημιτελικός και οι ανατροπές τη βραδιά ανάδειξης του νικητή

Survivor τελικός: Ο μεγάλος ημιτελικός και οι ανατροπές τη βραδιά ανάδειξης του νικητή

Η ώρα του τελικού έφθασε - Μόλις δύο ημέρες απομένουν για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Survivor

sur01
Ένα ταξίδι πέντε μηνών φθάνει στο τέλος και ο νικητής θα είναι αυτός που θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί τους τέσσερις φιναλίστ: Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκο Κοσμά και Αφροδίτη Σκαφίδα την Κυριακή στις 20.50.
sur02

Σε απ΄ευθείας μετάδοση θα διεξαχθεί ο τελικός, όπου όλοι οι συμμετέχοντες στο Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο. Απόψε μέσα από τον αγώνα κατάταξης θα βγει ο νικητής που παίρνει το εισιτήριο για τους δύο του τελικού που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.
sur03

Παράλληλα θα ξεκινήσει μία ψηφοφορία με τους άλλους τρεις οι οποίοι θα τεθούν στη κρίση του κοινού για 48 ώρες.  Ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ.
sur04

Κλείσιμο
Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.  Ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που στον τελικό θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο; Η αγωνία κορυφώνεται αφού στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”, θα αναδειχθεί ο πρώτος και έπεται η συνέχεια στον Μεγάλο τελικό.
sur05
sur06

«Survivor» στις 20.50... στον ΣΚΑΪ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης