Διάσημοι που δεν συμπαθούν την Τζένιφερ Άνιστον

Διάσημοι που δεν συμπαθούν την Τζένιφερ Άνιστον

Ποιοι τη βρίσκουν βαρετή, αφόρητη, άσχημη και άλλα πολλά

Jennifer-Aniston-Sexy-1024x576
Παρόλο που η Τζένιφερ Άνιστον έχει εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ υπάρχουν αρκετά ηχηρά ονόματα που έχουν κάνει επικριτικά σχόλια για εκείνη.

H Τζόαν Ρίβερς τη βαριόταν αφόρητα
Η εκλιπούσα παρουσιάστρια δεν έκρυβε την αντιπάθειά της για την Τζένιφερ Άνιστον. Σε μια γλαφυρή της συνέντευξη το 2011, η κωμικός επέκρινε το χαρακτηριστικό κούρεμα της Άνιστον, λέγοντας: «Θέλω να βγάλω τα μαλλιά της από το γ**** της πρόσωπο!». Η Ρίβερς εξέφρασε την αρνητική της γνώμη και για τις ταινίες της Άνιστον: «Βαριέμαι τόσο πολύ και αυτήν και τις ηλίθιες ταινίες της, μου φαίνονται όλες ίδιες! Αναρωτιέμαι ποιος τις χρηματοδοτεί». Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η κοφτερή γλώσσα της Ρίβερς στράφηκε εναντίον της πρώην σταρ των Friends. Αναφερόμενη στον χωρισμό της ηθοποιού με τον Μπραντ Πιτ, είπε πικρόχολα: «Δεν θέλω να δω την Άνιστον να κλαψουρίζει ότι ο Μπραντ την άφησε! Πάρ' το απόφαση». Είχε φτάσει μάλιστα να ξεστομίσει την ατάκα: «Ακόμα κι αν η Τζένιφερ μείνει έγκυος, η Αντζελίνα Τζολί θα πάρει το παιδί».



Η Κρίστεν Στιούαρτ δεν κατανοεί τη φήμη της Άνιστον
Η σταρ του Twilight, αντιμετωπίζοντας η ίδια θέματα αυτοπεποίθησης, δεν μπορούσε να καταλάβει πώς η Άνιστον καταφέρνει να «βρίσκεται συνέχεια στα πρωτοσέλιδα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια». Οι κακές γλώσσες λένε πάντως πως η Στιούαρτ πιστεύει πως η Άνιστον οφείλει την φήμη της στην αντιπαλότητά της με την Τζολί.

kristen-stewart


Ο Τιμ Γκαν πιστεύει πως η Άνιστον δείχνει «απελπισμένη»
Ο γνωστός παρουσιαστής του τηλεοπτικού ριάλιτι μόδας Project Runway έκανε ένα δηλητηριώδες σχόλιο για τις στιλιστικές επιλογές της Άνιστον, λέγοντας πως: «Τα ρούχα που φοράμε στέλνουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Πιστεύω ότι ενώ η πρόθεσή της δεν είναι αυτή, οι επίσημες εμφανίσεις της την κάνουν να δείχνει απελπισμένη να φανεί σέξι».

tim-gunn


Ο Ρούπερτ Έβερετ βρίσκει την καριέρα της άνοστη
Κλείσιμο
Ο Άγγλος ηθοποιός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BBC είπε: «Το σταρ σίστεμ την κρατάει ακόμα παρόλο που η ίδια έχει ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης της. Η Τζένιφερ Άνιστον έχει πολλά ψεγάδια αλλά ανήκει ακόμα σε αυτήν την κατηγορία». Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως η Άνιστον θα συνεχίσει να είναι σαν ένα αστέρι, περιστρέφονται όλα γύρω της και ξαφνικά θα κάνει άλλη μια άνοστη ρομαντική κομεντί όπως συνηθίζει.

rupert-everett


Η Τζοάν Κόλινς είπε πως δεν είναι όμορφη
Ψάχνοντας η ίδια να βρει πού πήγαν όλες οι ωραίες του Χόλιγουντ, η Κόλινς δήλωσε πως η μοναδική πραγματικά όμορφη ηθοποιός είναι η Αντζελίνα Τζολί. «Η Ανιστον είναι χαριτωμένη αλλά δεν θα την έλεγα όμορφη. Δεν είναι Άβα Γκάρντνερ, ούτε Λάνα Τέρνερ».

Colins_Aniston


Colins_Aniston_Jolie


Ο Τζον Μάγιερ την θεωρεί άσχετη από τεχνολογία
Ο κατά 9 χρόνια μικρότερος, πρώην της Ελληνοαμερικανίδας σταρ, σε παλιότερη συνέντευξή του στο Playboy, χαρακτήρισε την Τζένιφερ ως πολέμια της τεχνολογίας, λέγοντας πως ενώ ο ίδιος λατρεύει να χρησιμοποιεί social media όπως το Twitter, η Άνιστον τα αποφεύγει μανιωδώς. «Η καριέρα της απογειώθηκε πριν το ίντερνετ γίνει απαραίτητο. Νομίζω πως ακόμα εύχεται να γυρνούσε στο 1998», είπε σαρκαστικά. Μήπως αυτό ήταν και μία μπηχτή για την ηλικία της;

John Mayer's Jennifer Aniston Sleepover Confession!


Ο Τζέι Μορ είπε πως η Άνιστον τον έκανε να κλάψει
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η συνεργασία του με την Άνιστον το 1997, στην ταινία Picture Perfect ήταν η πιο δυσάρεστη της καριέρας του. Την πρώτη μέρα της κοινής τους πρόβας ως συμπρωταγωνιστές, η σταρ τον έδειξε και φώναξε: «Από τους έξι υποψήφιους, έξι, διάλεξαν τελικά αυτόν που μισώ!». Ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως η Άνιστον επέστρεψε στο στούντιο, αφού χρησιμοποίησε την τουαλέτα, και συνέχισε να φωνάζει «έξι». Αυτό συνεχίστηκε όλη την υπόλοιπη μέρα, αφού η σταρ τον κακολογούσε στην συμπρωταγωνίστριά τους Ιλεάνα Ντάγκλας. Μέχρι σήμερα, ο Μορ, δεν έχει συγχωρήσει την Άνιστον. Σε συνέντευξη του στο Sports Illustrated, ερωτώμενος εάν ήταν πιο ικανοποιητικό να φιλάει την Τζένιφερ ή να απολύει τον Τομ Κρουζ στην ταινία Jerry Maguire (όπου υποδυόταν το αφεντικό του), απάντησε: «Αναμφίβολα, να απολύω τον Τομ Κρουζ. Ο Κρουζ είναι πιο σέξι».

jennifer-aniston_mohr
jennifer-aniston_mohr1
jennifer-aniston_mohr2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης