Σάλος στη Βρετανία με παρωδία του BBC που σατιρίζει την «Μέγκαν Μαρκλ»

Σάλος στη Βρετανία με παρωδία του BBC που σατιρίζει την «Μέγκαν Μαρκλ»

Το BBC κατηγορήθηκε για «ρατσισμό» καθώς η «Μέγκαν Μαρκλ» εμφανίζεται ως μια μαύρη κούκλα – Σε ένα «σκουπιδοτρέιλερ» η «Μέγκαν» απειλεί να μαχαιρώσει τη νύφη της «Κέιτ Μίντλετον». 

meghanmarkl
«Θα σε κόψω!», φέρεται να λέει η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, στη νύφη της Κέιτ Μίντλετον σε ένα «σκουπιδοτρέιλερ» του βρετανικού δικτύου BBC.

Πρόκειται για ένα talk show, οι δημιουργοί του οποίου εμπνεύστηκαν από την φερόμενη κόντρα στα Βρετανικά Ανάκτορα που έχουν η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι με την σύζυγο του αδερφού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον πρωταγωνιστούν στη σειρά, με τη μητέρα του «Άρτσι» να απειλεί να ...μαχαιρώσει την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Την οργή της Μέγκαν στο νέο talk show «Απόψε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν» θα μπορούν να απολαύσουν στους δέκτες τους οι Βρετανοί τηλεθεατές.

Στην εκπομπή συμμετέχει live το κοινό και Βρετανοί κωμικοί χαρίζουν τις φωνές τους σε τρισδιάστατους ψηφιακούς χαρακτήρες με την βοήθεια της τεχνολογίας.

«Τι σε κάνει να θυμώνεις;» ρωτάει ένας Βρετανός από το κοινό.

Η Δούκισσα του Σάσεξ , μία κούκλα με μαύρο φόρεμα, που την υποδύεται η ηθοποιός και τη συγγραφέα Gbemisola Ikunelo, απαντά για το πώς η Κέιτ της ζήτησε να δανειστεί τη βούρτσα μαλλιών της. «Φύγε από το τρέιλερ», της λέει εξοργισμένη η Μέγκαν. «Θα σε κόψω!».

Ένα άλλο μέλος του ακροατηρίου την ρωτάει πως είναι που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι με την ίδια να απαντάει:

«Γιατί σε ενδιαφέρει εσένα κυρία;»

Κλείσιμο
«Μπορούμε να τα πούμε οι δύο μας, σκ.λα, εσύ κι εγώ ;», της απαντά με αγένεια η κούκλα Μέγκαν.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να επικρίνουν δριμύτατα τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα που απεικονίζει κατ' αυτό τον τρόπο την Μέγκαν Μαρκλ κάνοντας λόγο για «ρατσισμό» και «αηδία».



«Αυτό πραγματικά μπορεί να είναι το χειρότερο πράγμα που έχει βάλει ποτέ το BBC στην τηλεόραση», έγραψε ένας οργισμένος Βρετανός στο Twitter.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης